Studentermedhjælper til økonomiafdeling

Bankdata er ejet af 9 pengeinstitutter og er med sine godt 700 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere på vores hjemmeside om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.

Dette er din mulighed for at blive en del af en moderne finansiel IT-virksomhed, der har brug for en talentfuld studentermedhjælper til vores økonomiafdeling. Du ønsker at gøre en forskel samt yde en høj service for forretningen. Har du flair for at arbejde med tal og rapportering, samt et højt fokus på detaljer og kvalitet, så er det netop dig, vi er på udkig efter.

Hvad indebærer jobbet:

Jobbet som studentermedhjælper i økonomi handler om at hjælpe os med at lave den månedlige regnskabsføring, samt varetage øvrige finansielle og administrative opgaver. Udover regnskab står vi for at skulle påbegynde en ny ERP implementering indenfor nærmeste fremtid, hvorfor der vil være opgaver, der skal løses i forbindelse hermed.

Du får chancen for at udvikle dine kompetencer ved at få professionel praktisk erfaring i et inspirerende og komplekst projektmiljø, hvor du hurtigt vil få ansvar for dine egne opgaver.

Vi forventer, at jobbet gennemsnitlig vil udgøre 10-20 timer om ugen, og er selvfølgelig indforståede med at planlægge din arbejdstid omkring eksamen og skolearbejde.

Kvalifikationer og kompetencer:

  • Du er HA-studerende eller i begyndelsen af din Cand.merc.aud. uddannelse eller lignende.
  • Du skal være en sikker bruger af Excel.
  • Du har evt. erfaring med Dynamics 365 eller lignende ERP systemer.
  • Du trives med alle arbejdsopgaver indenfor økonomi og administration.
  • Du er selvstændig, struktureret og har en analytisk tankegang.

Praktiske oplysninger:

Hvis du synes at ovenstående lyder spændende, så tøv ikke med at sende en ansøgning samt CV til os. Startdato er hurtigst muligt. Da vi forventer, at du er hos os i mere end et semester, er du højst sandsynligt HA-studerende i starten af din kandidatuddannelse eller lignende.

Har du spørgsmål eller ønsker at vide mere om stillingen, så kan du kontakte afdelingsleder Louise Godsk Østergaard på tlf. 52 15 97 44.
Du får base på vores hovedkontor i Fredericia.

Søg stillingen