Studentermedhjælper til User Adoption – vær med til at skabe fremtidens arbejdsplads i finansbranchen

7000, Fredericia eller 8600, Silkeborg

Vil du have en rolle, hvor du har fingeren på pulsen? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på vores rejse mod at skabe værdi gennem user adoption af primært Microsofts cloud produkter, men også mange andre værktøjer?

Så er det nu, at du skal gribe chancen og få en rolle, hvor du er med til at sikre, at vores kunder får den bedste hjælp til at tage de nye værktøjer i brug.

Velkommen til team Modern Workplace – vi laver de bedste MS365-løsninger
På kontoret i Fredericia eller Silkeborg bliver du en del af vores MOW-afdeling (Modern Workplace) bestående af 19 specialister, som tæller alt fra arkitekter til udviklere og end user-adaption-konsulenter.  Vi er opdelt i 2 teams – Technical og Customer.

Vores mål er at være de bedste til at levere moderne, digitale løsninger inden for communication og collaboration, som skal hjælpe vores brugere og kunder til at udvikle deres egen collaborationsrejse. Og sammen få deres medarbejdere til at udvikle sig inden for den digitale end user-journey.

Afdelingsleder for Modern Workplace, Gert Christensen: ”Vi skal være på forkant med, hvad kunderne ønsker og har stort fokus på standardisering. Du får derfor kæmpe impact på at gøre denne migreringsrejse til en succes.” 

Du planlægger og eksekverer – og sikrer fremtidens medarbejdere gode vilkår
Som Studentermedhjælper får du plads i vores Customer-team. Rejsen er kun lige begyndt og vi udvikler derfor stadig løbende – og hører meget gerne dine gode input.

Vi arbejder agilt med en Product Owner og en Scrum Master tilknyttet, og opererer ud fra et roadmap med en klar strategi. Du er med til at eksekvere på denne, når du fx:

  • Er med til at udvikle og producere indhold til vores User Adoption portal i samarbejde med mange interessenter og med fokus på brugernes behov.
  • Producere læringsmateriale som videoer, vejledninger, FAQ, webinarer eller andet.
  • Sparrer og samarbejder tæt med dine kolleger i teamet og kunder samt fungerer som koordinator mellem teamet.
  • Assisterer på små og store projekter, når du fx udvikler en standard for produktion for User Adoption materiale eller er med til at understøtte implementering af OneDrive for Business-løsning hos vores kunder.
  • Løse praktiske opgaver ifm. workshop/møde herunder indkaldelse og forberedelse.

Fagligt stærk med interesse for IT & kommunikation
Vi forventer, at du er i gang med en uddannelse inden for information,- medievidensskab eller lignende.

For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selvstændig, engageret med et stort drive og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet. Da du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du er imødekommende og god til at opbygge relationer.

Udviklingen af den moderne arbejdsplads
Du brænder for udvikling og ved, hvor vigtigt godt teamwork er. Personligt er du typen, som kan lide at grave sig ned i opgaven for at finde den bedste løsning, ligesom du er vild med den hurtige eksekvering og afslutning af opgaver, der viser dig gevinsten af dit arbejde.

Derudover forestiller vi os, at du:

  • Har et grundlæggende kendskab til og interesse for Microsofts cloud-produkter. F.eks. Sharepoint Online, Teams, Onedrive m.fl.
  • Har lyst til at inspirere og oplyse gennem let tilgængelige vejledninger og andre materialer til brugere på mange niveauer.
  • Måske har kendskab til materialeproduktion, herunder simpel video- og lydredigering
  • Taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Vi vægter motivation og individuel udvikling højt
Det er vigtigt for os, at du trives og motiveres i jobbet. Derfor vil du også hurtigt opdage, at vi fokuserer på din individuelle udvikling. Fx får du mulighed for mindst 4 ”Grow - Perform - Succeed”-samtaler om året, hvor du sammen med din nærmeste leder iværksætter en udviklingsplan og drøfter karriereveje.

Desuden opererer vi med ”On the job training”, hvor du kan tilegne dig ny viden og kompetencer som en del af arbejdsopgaverne. Og så tilbyder vi selvfølgelig de bedste rammer for, at du kan få arbejdsliv og familieliv/fritid til at hænge godt sammen.

Lyder det interessant?
Så send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Modern Workplace Gert Christensen på 23702040. Vi inviterer kandidater til løbende samtaler, så søg allerede i dag.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.