Studiemedhjælper med interesse for IT-sikkerhed

7000, Fredericia

Vil du arbejde med IT-sikkerhed i Bankdata samt bistå vores medlemsbanker i at bevare det høje sikkerhedsniveau? Vi søger en stærk og målrettet studiemedhjælper til afdelingen Operationel IT-Sikkerhed i Bankdata, der vil være med at udtænke nye kontroller og udføre allerede eksisterende.

IT-sikkerhed i Bankdata og for bankerne
I Operationel IT-Sikkerhed varetager vi både Bankdatas interne it-sikkerhed og samtidig hjælper vores medlemsbanker med sparring, rådgivning og teknisk støtte. Da vi arbejder med Danmarks kritiske infrastruktur, tages it-sikkerheden meget alvorligt.

Som en del af dit arbejde, vil du være med til at udføre faste kontroller for fx misbrug, fejlkonfigurationer, sårbarheds- og malwarescanninger mm. Da dette område er i konstant udvikling, vil du også have rig mulighed for at få indflydelse på udførelsen af eksisterende kontroller samt implementeringen af nye.

Kompetencer
Vi forventer, at du derfor allerede er i gang med en relevant IT-uddannelse og har interesse for IT-sikkerhed. Derudover vil det være en fordel, hvis du:

  • Har grundlæggende kendskab til Windows
  • Har grundlæggende kendskab til Log Management Platform
  • Har gode sproglige og skriftlige evner inden for dansk og engelsk
  • Er engageret og lærenem
  • Kompetencer og erfaringer inden for softwareudvikling vil være et plus

Medspiller med drive og gode samarbejdsevner
For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selvstændig, engageret med et stort drive og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet og området.

Stillingen er på 7,5 timer om ugen, men kan variere i perioder. Der er god mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder. Du vil have fast arbejdssted i Fredericia.

Du bliver en del af en…

… professionel IT-sikkerhedsafdeling med en høj faglighed. Her indgår du i et erfarent team, som har et godt samarbejde baseret på gensidig respekt, højt energiniveau og plads til en humoristisk omgangstone. Afdelingen består af 15 knalddygtige kolleger. Tværfaglighed og samarbejde i afdelingen er afgørende for, at vi hver dag lykkes.

Lyder jobbet interessant?

Send allerede nu din ansøgning via linket på denne side snarest muligt, vedhæft gerne dit CV, karakterer fra din gymnasiale eller erhvervsuddannelse samt andet der kunne være relevant for stillingen. Du kan også ringe til Product Owner, Heidi Lind Andersen på 7924 2755, hvis du har konkrete spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.