Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for økonomi og it

7000, Fredericia

Vil du arbejde med ledelses- og statusrapportering og bistå med udvikling af nye rapporterings-værktøjer? Vi søger en ambitiøs og målrettet studentermedhjælper til udviklingsprogrammet Securitys Future Operating Model (SFOM), der vil være med til drive projektets strategiske retning i samarbejde med vores kunder, nogle af Danmarks største banker.

Få en central rolle
I programkontoret for SFOM, der indgår i området Kapitalmarked Basis (KAP), driver vi Bankdatas strategiske samarbejde med gruppen af medlemsbanker, der prioriterer projektets strategiske initiativer i forhold til fælles softwareudvikling. Som studentermedhjælper får du et tæt samarbejde med hele programkontoret, hvor dine arbejdsopgaver bliver at:

 • Udarbejde præsentationsmateriale til intern/ekstern brug
 • Supportere den månedlige statusrapportering og ressourceplanlægning på tværs af hele udviklingsområdet Kapitalmarked Basis
 • Gennemføre ledelses- og statusrapportering på den samlede portefølje inden for udviklingsområdet Kapitalmarked Basis
 • Udvikle rapporteringsværktøjer i Excel, VBA, Power BI mm.
 • Planlægge og arrangere møder og workshops med både interne og eksterne interessenter

Du kommer til at få en central rolle i forhold til kvalitetssikring, optimering og effektivisering af rapporteringen, som danner grundlag for de strategiske beslutninger, der træffes i fællesskab med medlemsbankerne.

Fagligt stærk med interesse for it og økonomi
Vi forventer, at du er på sidste år af bacheloren eller første år af kandidaten på en uddannelse in-den for enten IT eller økonomi som fx HA(it), cand.merc, cand.oecon, cand.scient.oecon, eller lig-nende, og at du er:

 • God økonomisk forstående
 • Interesseret i at udvikle den finansielle sektor
 • Ambitiøs og målrettet
 • Blandt de dygtigste på dit studie
 • Superbruger af MS Excel og Power Point og har evt. kendskab til BI-værktøjer
 • Erfaren i at præsentere komplekse problemstillinger til en bred gruppe af interessenter

Aktiv medspiller med drive og gode samarbejdsevner
For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selvstændig, engageret med et stort drive og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet og området.

Da du kommer til at arbejde sammen med både interne og eksterne samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du er imødekommende og god til at opbygge relationer.

Stillingen er på 10-15 timer om ugen, men kan variere i perioder, og med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder. Du vil have fast arbejdssted i Fredericia, men med god mulighed for at kunne arbejde hjemme.

Vil du vide mere eller søge jobbet? Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingsleder Nichlas Busch Nørgaard på +45 6077 5631, nbn@bankdata.dk eller Senior Business Consultant Andreas Juhl Saxkjær på +45 7924 1997, asj@bankdata.dk.

Hvis du synes jobbet lyder spændende, så send din ansøgning, CV, karakterer (fra gymnasial uddannelse og fremefter) og eventuelt andet materiale via linket nederst på denne side snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.


Søg stillingen

 

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.