Ambitiøs studentermedhjælper til strategisk program

8600, Silkeborg

Kan du lide at arbejde med programledelse, økonomi og finansiel IT? Har du lyst til at arbejde på et strategisk program med økonomi og teknologi i fokus? Så er du måske den ambitiøse og målrettede studentermedhjælper vi søger til Bankdata’s strategiske cost-transformations program ”Knæk Kurven”.

Få en central rolle
Som studentermedhjælper i Knæk Kurven får du mulighed for at dykke ned i komplekse IT økonomiske opgaver og assistere programledelsen med porteføljestyring og gevinstrealisering. Du vil desuden få en stor kontaktflade til både organisationen og ledelsen i Bankdata. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Supportere programledelsen med koordineringsopgaver, mødebooking og andre ad-hoc opgaver
  • Assistere med opdateringer af programplanerne, dokumentation af aktiviteter/opgaver og bidrage til statusrapportering
  • Bidrage til initiativopfølgning, porteføljestyring og gevinstrealisering
  • Foretage dataanalyser og udvikle/forbedre programmets rapporteringsværktøjer

Fagligt stærk med interesse for it og data

Vi forventer, at du er på godt i gang med din bachelor eller første år af kandidaten på en uddannelse inden for IT som f.eks. cand.merc, cand.oecon, cand.it, cand.scient eller lignende. Derudover forventer vi, at du:

  • Interesseret i økonomi og IT-udvikling i den finansielle sektor
  • Ambitiøs og målrettet
  • Struktureret og serviceorienteret
  • Fagligt dygtig med gode karakterer
  • God erfaring med MS Excel, PowerPoint og evt. kendskab til BI-værktøjer

Stillingen er på 10-15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder. Der har fast arbejdssted i Silkeborg.

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Kontakt programleder Ronni Laursen på +45 31 10 03 39 eller rla@bankdata.dk for yderligere information. Send din ansøgning, CV, karakterer (fra gymnasial uddannelse og fremefter) og eventuelt andet relevant materiale via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt. Vi behandler ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Søg stillingen

 

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine knap 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.