Software Developer der fronter teknologiske initiativer

8200 Aarhus

Vær med helt fremme i bussen på den teknologiske udviklingsfront og få et studiejob, hvor du får lov til at arbejde med et DevOps-teams som består af 6-8 dygtige udviklere der er blandt frontløberne inden for nye teknologier i Fintech-branchen og er med til at lave features i den nye mobilbank der skaber digitale relationer mellem kunde og bank.

Vi arbejder efter agile principper (SCRUM) og har en tillidsbaseret og udviklingsorienteret kultur der understøtter vores performance, leverance, ansvarsområder og ikke mindst vores egen personlige udviklingsbane som medarbejdere. Du får mulighed for sammen med dit team at vælge hvilke teknologier bedst understøtter løsningen af et behov. Stemningen er præget af et højt energi-niveau med humor, high-fives når vi lykkes med eksperimenter og en stærk feedback-kultur der sikrer læring og udvikling. Du vil være tilknyttet et team og arbejde med at skabe features i fremtidens mobilbank, der bruges af ca. 1 mio danskere. Vi forventer du kommer med masser af engagement og er motiveret for at lære nyt og udvikle dig.

Det er en fordel hvis du har:

  • Erfaring med Java
  • Erfaring med Angular, React eller lignende frameworks.
  • Erfaring med micro services og container teknologi som f.eks. docker.
  • Erfaring med Git og lignende workflows.
  • Godt humør og lyst til at arbejde i et team.


Lidt om dig:
Du er på sidste år af din bachelor eller starten af din Kandidat og læser Datalogi, IT-produktudvikling eller en software-ingeniør-uddannelse. Du har under dit studie stiftet bekendtskab med softwareudvikling i Java og har forståelse for en microservice softwarearkitektur og kendskab til REST-API’er. Du er nysgerrig på nye teknologier og har en interesse i at lære om nye teknologier. Som person er det vigtigt at du trives med en omskiftelig hverdag og er ikke bange for hele tiden at kaste dig over nye opgaver. Du har let ved at lære nyt og kan hurtigt, og på egen hånd, sætte dig ind i nye teknologier. Du holder af at være en del af et team og arbejde tæt sammen med andre dygtige udviklere. Som studiemedarbejder betragter vi dig som team medlem på lige fod med andre, og den vigtigste egenskab for succes, er efter vores erfaring at du kommer med masser af engagement og lyst til at lære.

Bankdata som din næste arbejdsplads:
Du vil arbejde fra vores kontor hos Incuba på Katrinebjerg i Aarhus. Vi er en moderne IT-virksomhed med 850 medarbejdere, der er ejet af 8 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder André Steensen på 2789 7657 eller Carsten Læsø på 7177 2503. Vi inviterer løbende kandidater til samtale.


Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Søg stillingen


Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger  om at arbejde hos Bankdata.