Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for processer, data og it

7000, Fredericia

Vil du arbejde med processer, data og indsigter samt støtte større strategiske initiativer? Så er du måske den ambitiøse og målrettede studentermedhjælper, vi søger til afdelingen Metoder og Digitale Processer. Vi arbejder med Bankdatas processer og metoder, herunder agile og DevOps.

Få en central rolle
Som studentermedhjælper i Metode og Digitale Processer bliver du en del af et ambitiøst og skarpt team med, hvor faglighed, eksekvering og en uformel tone er nøgleordene.

Din rolle vil udvikle sig over tid, hvor både din læring og interesser er væsentlige – men hvor du også vil få mulighed for at påtage dig mere ansvar, efterhånden som din erfaring stiger. Til at starte med vil du skulle løse opgaver inden for:

 • Arbejde med data og rapportering inden for DevOps fremdrift, DevOps Kpi’er
 • Arbejde med Survey Xact og rapporter ifm. vores Bankdata Team assessment
 • Hjælpe med at bygge rapporter og visualisere data i PowerBI.
 • Minikonference planlægning af vores ”Operational Excellence Days” og ”Agile leadership Forum”
 • Proces dokumentation på bagkant af workshops og vedligehold af hjemmesider
 • Praktiske opgaver ifm. workshop/møde herunder indkaldelse og forberedelse

Du kommer til at få en væsentlig rolle i forhold til effektivisere vores af rapportering, men også deltage aktivt i mange af vores opgaver, hvor vi er tæt på vores udviklingsområder.

”Bankdata er en super spændende arbejdsplads, hvor man som studentermedhjælper virkelig får lov til at udvikle sine personlige og faglige kompetencer. Vi har daglig sparring i teamet som giver rig mulighed for at suge viden til sig, især som studerende. Derfor er Bankdata for mig, en fantastisk arbejdsplads med udfordring og udvikling hver dag.”

-Allan Lesley, Studentermedhjælper

Fagligt stærk med interesse for it og kommunikation
Vi forventer, at du er godt i gang med bacheloren eller er på første år af kandidaten på en uddannelse inden for enten it, kommunikation eller økonomi. Derudover forventer vi, at du er:

 • Interesseret i it-udvikling i den finansielle sektor
 • Ambitiøs og målrettet
 • Analytisk stærk og detaljeorienteret
 • Motiveret af at arbejde tæt sammen i et stærkt team
 • Superbruger af MS Excel og Power Point og evt. har kendskab til BI-værktøjer
 • Du er hurtig til at lære og finder det naturligt at arbejde selvstændigt med opgaver

Aktiv medspiller med gåpåmod og gode samarbejdsevner
For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selvstændig, engageret med et stort drive og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet.

Da du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du er imødekommende og god til at opbygge relationer. 

”Jeg startede selv som studentermedhjælper hos Bankdata for 2 år siden. Der er ingen tvivl om, at der bliver sat stor pris på studentermedhjælpere, og dét man som studerende kan bidrage med. Du vil blive en rigtig vigtig medspiller, når vi løser arbejdsopgaverne i fællesskab i teamet. ”

- Rikke Harders, Portfolio Manager

Stillingen er på 15-20 timer om ugen, dog med mulighed for fx at lægge flere timer i studiets ferieperioder samt færre timer i eksamensperioder. Du vil have fast arbejdssted i Fredericia.

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende leder Simon Klein på 60 60 81 81.

Hvis du har lyst til at høre mere om hverdagen direkte fra dine fremtidige kollegaer i teamet, så kan du også sende en mail til bdmmpr@bankdata.dk, hvorefter du vil blive kontaktet.

Ansøgningsfrist er d. 14. november, og du kan forvente at høre fra os senest d. 28. november

Hvis du synes jobbet lyder spændende, så send din ansøgning, CV, karakterer og eventuelt andet materiale side snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende. 


Søg stillingen


Vi glæder os til at høre fra dig.


Bankdata

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største it-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.