Teknisk konsulent – vær med når vi skaber fremtidens IT-arbejdsplads

Bankdata, Fredericia

Er du klar til at kickstarte din karriere i en stilling, hvor du kan prøve kræfter med administration af cirka 14.000 Windows-arbejdspladser – og deltage i udviklingen af Modern Workplace-koncepter?

Mød dit nye team
Bankdata er en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der er ejet af 9 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Du bliver en del af desktop-teamet, der står for konceptudviklingen af moderne IT-arbejdspladskoncepter baseret på Windows 10.

”Vi servicerer over 14.000 arbejdspladser, og nu har endnu en af vores kunder sagt ja til det nye koncept. Så vi har virkelig brug for dig til at hjælpe med opbygningen og distribueringen af de nye applikationspakker, der skal gøre arbejdet nemmere for bankmedarbejdere, IT-udviklere og alt derimellem,”.

Stå på mål for vores applikationspakker
Som teknisk konsulent er du bindeleddet til systemejerne og ansvarlig for processen omkring bestilling, test og levering af applikationer til arbejdspladserne.

Det gør du ved at:

  • udarbejde og hjælpe med udarbejdelsen af pakkebeskrivelser til JN Data
  • teste og hjælpe med at teste pakkerne
  • koordinere udviklings-, test- og leveringsprocesser mellem JN Data, Bankdata og kunderne
  • deltage i udvikling, problemløsning og sparring med JN Data og kunderne.

Udfordringer, udvikling og godt fællesskab
Hurtig levering og glade kunder er i centrum her. Derfor vil du i tæt samarbejde med de kolleger, som står for at bestille, teste og distribuere pakkerne, også deltage i opbygningen af ”pakkekontoret”, der skal sikre effektiv drift i fremtiden.

Du kommer også til at samarbejde tæt med teamet, vores product owners og vores leverandør, JN Data, for bedre at tilegne dig en dybere forståelse for arbejdspladsens rammer, pakkeprocesser og meget mere.

Ligeledes bliver du en vigtig supportfunktion for dine kolleger, der står for konceptudvikling og kundedialogen. Derigennem får du også mulighed for at udfordre dig selv ved at hjælpe med opgavestyring samt deltage i kunde- og leverandørdialog og bidrage med egne ideer til videre udvikling af konceptet.

De mange kontaktflader gør, at du lynhurtigt får skabt et godt netværk – både uden for og inden for Bankdata – og du får hurtigt at mærke, hvordan frihed, ansvar og udviklingsmuligheder præger dagen. 

IT-uddannet Windows-ekspert
Med ansvaret for applikationspakkerne er det vigtigt, at du er struktureret, har godt overblik og er god til at følge op på processerne, så intet står ufærdigt hen. Vi ser også gerne, at du har forståelse for kvalitet, og at du derfor altid er opmærksom på compliance og andre områder, der kan gøre den helt store forskel for de endelige resultater.

Derudover har du:

  • en bachelor eller højere inden for IT
  • styr på processer for softwaredistribution, Windows-sikkerhed, GPO og VPN-netværksinfrastruktur samt opsætning af applikationspakker – kendskab til modning og understøttelse af hardware er et stort plus
  • gerne noget erfaring med entrepriseinstallationer fra tidligere stillinger som Windows-konsulent, IT-tekniker, desktop-arkitekt eller lignende – men det er ikke et krav.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende underdirektør Morten Lauridsen, tlf.29248962 . Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag via dette link.

Vi glæder os til at høre fra dig.