UX-designer – skab den digitale bank for rådgivere

7000, Fredericia

Har du lyst til at være den brugerrettede specialist, som sikrer, at vores digitale løsninger til bankrådgivere bliver brugervenlige og skaber sammenhængende kunderejser?

Gør det komplekse helt enkelt
Du bliver tilknyttet vores UX-afdeling, hvor vi har samlet nogle af branchens dygtigste UX- og UI-designere til at sikre den højeste brugervenlighed i alle vores produkter. Til daglig vil du primært arbejde med vores team i afdelingen Den Digitale Bank, hvor udviklere og finanseksperter skaber nye digitale løsninger, der hjælper rådgiverne med at onboarde nye bankkunder.

Du vil primært have fokus på rådgiverne, men løsningerne vil også berøre bankkunderne, så du får med begge målgrupper at gøre,” fortæller underdirektør i Design og Metode Jesper Ballegaard.

Giv det brugervenlige et tvist
Som UX-designer bliver du en vigtig del af 2 agile udviklingsteams. Du sætter dig ind i og researcher rådgivernes behov og kommer med de anbefalinger, som gør, at løsningerne virker optimalt og opfylder forretningsmålene. I tæt samarbejde med product ownere og andre interessenter er du med til at drive udviklingen fra afdækning af forretningsbehov til færdigt produkt.

Du vil være med til at skabe den sammenhængende kunderejse på tværs af devices og platforme, når du:

  • i samarbejde med product ownere mødes med bankernes interessenter for at forstå og kunne ramme bankens forretningsmål
  • deltager på agile sprintmøder, hvor din viden går forud for udviklingen af løsningerne
  • arbejder ud fra en human-centered designproces med udgangspunkt i tidlig user research
  • laver usability test af tidlige wireframes, prototyper og eksisterende produkter
  • sparrer med UX-teamet og bidrager til udviklingen af vores strategi, designsystem, principper og guidelines.

Udviklingsteamsene mangler din hjælp til at definere, hvordan løsningerne skal se ud og fungere, og hvordan de bliver så brugervenlige som muligt,” fortsætter Jesper.

Gode vilkår for at præge den digitale udvikling og skabe resultater
Du vil være med til at bane vejen for den digitale udvikling inden for finanssektoren, og som den første UX’er i afdelingen Kunde i Den Digitale Bank har du mulighed for at få stor indflydelse. På samme tid kan du altid hente hjælp og inspiration i dit team af garvede UX-designere.

Der er kommet et stort fokus på UX i vores produkter, og du skal være med til at sikre ensartet og strømlinet standard af brugervenlighed på tværs af vores produkter,” slutter Jesper.

Nysgerrig, ambitiøs og stærkt fagligt funderet
Du er drevet af at gøre det komplekse simpelt, og du sætter dig naturligt i brugernes sted. Du har en vis faglig ballast og pondus og kan også præsentere resultater og faglige anbefalinger til dine kolleger på en overbevisende måde.

Din erfaring behøver ikke komme fra finansverdenen – men gerne fra en lignende branche med en vis kompleksitet og et compliance-krav. Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant kandidatgrad inden for brugeradfærd og design
  • har min. 4 års erfaring med brugercentreret it-udvikling (UX, UCD, HCI, design thinking)
  • har erfaring med prototyping tools såsom Sketch eller Axure
  • gerne kommer med erfaringer inden for customer experience og brugerrejser. 

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte underdirektør i Design og Metode Jesper Ballegaard på 7924 2006. Har du spørgsmål til rollen og det faglige, kan du kontakte lead UX consultant Jens Sandberg Madsen på 7924 2723.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger  om at arbejde hos Bankdata.