UX-designer – vær med til at skabe kundeoplevelsen i fremtidens digitale bank

8600, Silkeborg

Vil du sætte dine tydelige fodspor på kunderejsen i vores nye selvbetjeningsløsninger til bankkunder? Og kan du oversætte komplekse forretningsgange til letforståelige digitale produkter, som kunderne kan forstå og benytte direkte på mobilen?

Gør det komplekse helt enkelt
Du bliver tilknyttet vores UX-afdeling, hvor vi har samlet nogle af branchens dygtigste UX- og UI-designere til at sikre den højeste brugervenlighed i alle vores produkter. Til dagligt vil du primært være tilknyttet afdelingen Investerings- og Formuerådgivning, hvor vores hold af udviklere og finanseksperter arbejder på at udvikle fremtidens mobil-, tablet og desktopløsning, som hjælper bankkunderne, når de skal søge finansiering, forvalte deres formue mv.

Vi er bl.a. ved at bygge de digitale selvbetjeningsprodukter, der skal gøre det let for bankernes kunder at forstå den nødvendige information og processerne i finansieringer såsom boliglån. Det vil også gøre det lettere for rådgiverne at hjælpe kunderne,” fortæller underdirektør i Design og Metode Jesper Ballegaard.

Skab digitale brugerrejser med brugeren i centrum
Som UX-designer bliver du en vigtig del af vores agile udviklingsteams. Du sætter dig ind i og researcher slutbrugernes behov og kommer med de anbefalinger, som gør, at løsningerne virker optimalt for slutbrugerne og dermed opfylder forretningsmålene. I tæt samarbejde med Product Ownere og andre interessenter er du med til at drive udviklingen fra afdækning af forretningsbehov til færdigt produkt.

Du vil være med til at skabe den sammenhængende kunderejse på tværs af devices og platforme, når du:

  • i samarbejde med Product Owner mødes med bankernes interessenter for at forstå og kunne ramme bankens forretningsmål
  • deltager på agile sprintmøder, hvor din viden går forud for udviklingen af løsningerne
  • arbejder ud fra en human-centered designproces med udgangspunkt i tidlig user research
  • laver usability test af tidlige wireframes, prototyper og eksisterende produkter
  • sparrer med UX-teamet og bidrager til udviklingen af vores strategi, designsystem, principper og guidelines

Der er en masse obligatoriske ting, som skal indgå i sådan et finansieringsforløb, og udfordringen for dig bliver at finde den helt rette balance imellem brugervenlighed og compliance,” fortsætter Jesper.

Gode vilkår for at præge den digitale udvikling og skabe resultater
Du får muligheden for at være med til at bane vejen for den digitale udvikling inden for finanssektoren. Samtidig vil du opleve, at vi prioriterer UX meget højt, og dit arbejde spiller en stor rolle i udviklingen af morgendagens finansielle IT-løsninger. Og du har altid hjælp og inspiration at hente i dit team af garvede UX-designere.

Du bliver den første UX’er i denne afdeling, så du har virkelig mulighed for at sætte dit præg på en række af vores produkter samtidig med, at der er andre erfarne UX’ere i nærheden at sparre med,” slutter Jesper.

Nysgerrig, ambitiøs og stærkt fagligt funderet
Du er drevet af at gøre det komplekse simpelt, og du sætter dig naturligt i kundernes sted. Du har en vis faglig ballast og pondus og kan også præsentere resultater og faglige anbefalinger til dine kolleger på en overbevisende måde.

Din erfaring behøver ikke komme fra finansverdenen – men gerne fra en lignende branche med en vis kompleksitet og et compliance-krav. Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant kandidatgrad inden for brugeradfærd og design
  • har min. 4 års erfaring med brugercentreret it-udvikling (UX, UCD, HCI, design thinking)
  • har erfaring med prototyping tools såsom Sketch eller Axure
  • har erfaring med at udføre kvalitativ user research og bruge det som udgangspunkt for at træffe designbeslutninger
  • gerne kommer med erfaringer inden for Customer Experience, brugerrejser og Google designprints.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte underdirektør i Design og Metode Jesper Ballegaard på 7924 2006. Har du spørgsmål til rollen og det faglige kan du kontakte Lead UX Consultant Jens Sandberg Madsen på 7924 2723.

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi inviterer løbende kan-didater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt.

Søg stilling

Lidt om os:
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.