Bliv en nøglespiller i vores agile team og bekæmp finansiel kriminalitet!

Er du interesseret i finans-it, nysgerrig på nye digitale trends (eksempelvis inden for kunstig intelligens), stålsat på at bekæmpe finansiel kriminalitet og ønsker du at være det uundværlige bindeled mellem vores samarbejdspartnere og de Antihvidvask- og Antiterror systemer, vi arbejder med?
Så er denne karrieremulighed her hos Bankdata som software developer et job, som du bør tage et nærmere kig på.
Som nøglespiller i et nyoprettet agilt team med base i Fredericia opbygger du digitale barrierer som skal hindre finansiel kriminalitet hos vores tætte samarbejdspartnere; nemlig 9 forskellige banker. Fortsat nysgerrig på muligheden?

Så læs med herunder ift. hvad du konkret skal gøre i jobbet for at være en succes:

 • Inden for de første par måneder kommer du ind under huden på Bankdatas kultur, arbejdsprocesser og samarbejdspartnere. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” i forløbet, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og de mange spændende opgaver der venter dig.
 • Du finder hurtigt din hylde i det nyopstartede team og din motivation for at arbejde efter de agile principper stiger i takt med dit onboarding-program.  
 • Du arbejder fokuseret med Bankdatas Antihvidvask- og Antiterror systemer, herunder administrerer, vedligeholder og udvikler du systemerne samt sikrer integrationen med 3. part systemer. Med andre ord; du får data til at hænge sammen og skaber de bedste digitale barrierer for finansiel kriminalitet!
 • Med din kompetente rådgivning skaber du de bedste betingelser for en fantastisk kundeoplevelse. Du reagerer hurtigt ved kundehenvendelser og handler effektivt på fejl og mangler, som du efterfølgende løser på optimal vis sammen med resten af teamet.
 • Efter din onboarding-periode begynder du for alvor at præge teamet med din energi og du får hurtigt indflydelse på at teamet fungerer, herunder ift. samarbejde, kommunikation og effektivitet.
 • Du suger løbende ny viden til dig og lærer fra dine dygtige kolleger (fordi du simpelthen ikke ka’ la’ vær’) og har en fast mentor i Morten Kirk Greve, som bliver din nærmeste leder. Sideløbende tager du teten på at dygtiggøre dine kolleger med dine kompetencer og du er dermed med til at sikre, at I som team spiller hinanden fagligt gode. 
 • Du går proaktivt og undersøgende til værks på nye digitale tendenser, blandt andet inden for kunstig intelligens. Du går i front på at afdække Bankdatas muligheder for at arbejde med AI i fremtiden.

Teamet og kulturen som du bliver en del af:
Du bliver en del af et nyetableret team i Bankdata, Fredericia, bestående af 6 kolleger, hvis fokus er Antihvidvask og Antiterror (Team AML). Teamet arbejder efter agile principper med det formål at øge værdiskabelsen ved udvikling af software.
Kulturen og værdierne i teamet er kendetegnet ved at vi:

 • Udfordrer status quo; tænker ud af boksen og er proaktiv
 • Fokuserer på WHY, herunder mening og indhold
 • Samarbejder og hjælper hinanden
 • Arbejder med personlig effektivitet og selvledelse; prioriterer i sine opgaver og gør det vigtigste først
 • Skaber tillid til hinanden og kommunikerer åbent med udgangspunkt i at lytte og forstå hinanden
 • Giver konstruktiv feedback til hinanden

Dine udviklingsmuligheder:
Teamet vil sætte en helt ny dagsorden og være førende i Danmark i forhold til at bekæmpe digital kriminalitet i den finansielle sektor. Det betyder, at der står en masse døre på klem for dig rent udviklingsmæssigt, som du selv skal være med til at åbne. Dine udviklingsmuligheder kan være mange og det er i princippet kun dig selv der sætter begrænsningerne. Helt konkret kan du, hvis interessen er for det, udvikle dig ind i en rolle som lead på den forretningsmæssige del eller lead på AI. 

Du kommer med en baggrund…
… inden for IT og har forventeligt en uddannelse som datamatiker, datalog eller IT-ingeniør krydret med erfaring fra Java og en forståelse for COBOL samt decentrale platforme (som eksempelvis Linux-, Windows- og SQL-servere). 
Vigtigst er det, at du som person er nysgerrig, ansvarsbevidst, proaktiv, empatisk, en holdspiller af natur og ikke mindst er du motiveret for personlig ”bevægelse” (læs: skabe din egen udviklingsprogression).
I Bankdata tror vi på at den rette adfærd er det vigtigste parameter for succes. Faglige kompetencer kan tillæres. 

Er du nysgerrig på at høre mere eller parat til at give dit bud på, hvordan netop du vil gøre en forskel i rollen?
Så kontakt endelig Domain Architect Martin Hansen på 7924 2647 eller afdelingsleder Morten Kirk Greve på 29472330.
Ansøgning og CV sendes via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt og vi behandler ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen