Softwareudvikler til kapitalmarkedsområdet

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert? Så bliv en del af Bankdata – her keder vi os sjældent. Du bliver en del af et komplekst forretningsområde, hvor vi arbejder med Java, COBOL, C#, PaaS Angular og REST.

Frie tøjler og fokus på arbejdsglæde
Team Basis Kapitalmarked er en del af vores udviklingscenter i Fredericia, hvor du bliver en del af et agilt team med 4 andre softwareudviklere. Vi er et velfungerende hold med stort fokus på arbejdsglæde, sparring og holdånd – vi hjælper hinanden og holder sammen i tykt og tyndt.

”Du kan forvente at få frie tøjler inden for de rammer, der er, og fuld opbakning til de valg, du træffer. Jeg forventer, at alle laver fejl – og lærer af dem,” udtaler afdelingsleder Helene Samuelsen.

En alsidig hverdag med ansvar
Sammen med resten af teamet bliver du ansvarlig for at udvikle og vedligeholde løsninger i forskellige kodesprog inden for stam- og referencedata på eksempelvis aktier, obligationer og valuta. Da finanssektoren er et bredt og komplekst felt, der kræver stor forretningsforståelse, kommer du til at samarbejde med både pengeinstitutterne og deres eksperter samt en række interne kunder i Bankdata.

Mere præcist vil du:

  • udvikle IT-systemer
  • yde driftssupport for kunder og kolleger
  • afklare forretningsbehov og -udfordringer
  • teste systemer.

For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selvstændig, engageret med et stort drive og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet og i dialog med pengeinstitutterne.

Samarbejdsorienteret Java-, COBOL- og C#-udvikler

  • Du har en relevant IT-uddannelse og erfaring med Java-, COBOL- og C#-programmering.
  • Du er interesseret i kapitalmarkedet og har gerne viden herom.
  • Du er interesseret i at arbejde med PaaS, Angular og REST.
  • Du er analytisk og har forståelse for forretningsprocesser.
  • Du har gerne erfaring med at arbejde med Scrum og udvikle større, komplekse systemer.

Du kan være nyuddannet udvikler, tidligt i dit karriereforløb, hvor du er motiveret for at udvikle dig, men du kan også være erfaren udvikler, som vil kunne bestride en senior software developer-position.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Helene Samuelsen på +45 2830 9179. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen