Agil coach til forandringsledelse, continuous improvement og DevOps

Her er din billet til indflydelse på en spændende og ambitiøs rejse i en af Danmarks mest anerkendte agile forretninger? Og kunne du tænke dig at sætte dit præg på, hvordan vi navigerer på vores rejse mod en DevOps-kultur?

Med et højt agilt modenhedsniveau er vi stolte over at sige, at vi går forrest i branchen. Her vil du ikke kun kunne bruge din erfaring men også nyde et højt læringsniveau og øget ansvar for, at vi fortsat excellerer.Arbejdssted i Fredericia/Silkeborg.

”Det her er virkelig din mulighed for at bidrage til en fortsat spændende og succesfuld agil rejse i Bankdata gennem habil, nærværende og kvalitetsbevidst coaching af teams og ledere,” fortæller afdelingsleder i Metode & Effektivisering Simon Klein.

Træd ind i Metode & Effektivisering
Her er vi 8 kolleger og 2 studiemedhjælpere fordelt på agile coaches og proceskonsulenter, som sammen har ansvaret for Bankdatas overordnede arbejdsmetoder, fx det agile rammeværk og vores processer.

Det vil sige, at vi står for at drive og forbedre koncepterne omkring vores rejse inden for Scrum, Kanban, Scaled Agile og DevOps. Vi sørger for at få processerne defineret og implementeret, og vi har sat endnu mere turbo på forbedring gennem struktureret continuous improvement.

Sammen har vi det mål at gøre Bankdata til en mere effektiv, datadrevet og lærende organisation.

”Vi har et rigtig højt ekspertiseniveau. Her er virkelig viden at hente hos ambitiøse kolleger. Og så har vi en stor ærekærhed om at lave kvalitetsforbedringer og produkter til og i tæt samarbejde med forretningen,” forklarer Simon.

Stå for agil coaching og best practice
Hos Bankdata har vi centraliseret vores coaches for at skabe best practices på tværs af forretningen. Vi har været på en stor modenhedsrejse, og derigennem har vi fået bygget så godt et niveau for Scrum og Kanban, at vi er et fyrtårn inden for området. Men der er stadig forbedringspotentiale, og her vil du bidrage med dine stærke erfaringer. Vi skal også sikre at forankre modenheden inden for agil skalering, som vi har opbygget i dele af virksomheden.

Du får en todelt rolle, hvor du dels leverer coaching services i de enkelte forretningsområder og skaber relationer til stakeholders – og dels er med til at danne og forbedre toolkits på metoder og best practice på tværs, så vi kan øge modenheden og skalere, hvor det er relevant. Helt specifikt får du ansvar for at:

  • skabe nærhed og synlighed for teams og ledere
  • skabe et fælles road map og ambition inden for agil modning og skalering
  • etablere, forbedre og udrulle vores servicekatalog inden for agil coaching
  • skabe rammen for nærværende og forretningsvendt good practice, når vi skalerer.

Vær med helt i front på DevOps
Du vil med tiden få et øget ansvar for implementering og modning inden for skalering og DevOps, og så vil du være med helt i front på at skabe nye, spændende metoder til at øge den agile effektivitet.

Desuden er der stor mobilitet i Bankdata, så har du lyst til at komme tættere på de enkelte forretningsområder og bruge din erfaring der, fx som PO eller Scrum Master, er der også muligheder her.

”Her kan du påvirke egne opgaver og få mere og mere ansvar for, hvordan vi arbejder med tingene. Og de resultater, du skaber, vil kunne mærkes bredt i Bankdata,” siger Simon.

Erfaring med skalering og DevOps

  • Du har formentlig en relevant kandidatgrad inden for IT eller kommunikation.
  • Du har arbejdet med agile teams i minimum 5 år og gerne inden for forskellige roller. 
  • Du har ligeledes arbejdet som agil coach med Scrum og Kanban.
  • Du har erfaring inden for skalering af det agile via SAFe eller arbejdet med DevOps. Og selvfølgelig allerhelst begge dele.
  • Du skal gerne have kendskab til softwareudvikling.

”Det, vi laver, skal leve i forretningen, så du skal kunne se end-to-end og eksekvere – sammen med teamet. Og så skal du kunne forstå de enkelte områders behov og sætte din viden i deres kontekst,” slutter Simon.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte ansættende leder Simon Klein på 60 60 81 81.

Ansøgningsfrist er d. 23. august, og du kan forvente at høre fra os senest d. 7. september.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen