Erfarne arkitekter til Bankdatas nye kapitalmarkedsplatform

  • Har du mod på solide udfordringer inden for systemudvikling, og vil du opnå unikke kompetencer inden for MX3?
  • Vil du være med til at bygge fremtidens kapitalmarkedsplatform i et internationalt og dynamisk miljø med mange interessenter?
  • Og vil du arbejde helt tæt på forretningen inden for et område med stor bevågenhed?

Så er det dig, vi søger til vores agile teams i Fredericia.  Her får du gode udviklingsmuligheder og kommer til at indgå i et stærkt fælleskab med mange videbegærlige kolleger.

Spil en nøglerolle i opbygningen af vores nye kapitalmarkedsplatform 
Som enten enterprise arkitekt eller som løsningsarkitekt kommer du til at fokusere 100% på at opbygge det fremtidige system-setup omkring MX3 fra Murex, samt det omkringliggende systemlandskab af Bankdata udviklede systemer.

Som enterprise arkitekt får du det overordnede ansvar for at opbygge enterprise arkitekturen for vores nye kapitalmarkedsplatform, så vi kan tilbyde vores pengeinstitutter en driftsstabil og udviklingsfleksibel platform som vil kunne understøtte den fremtidige markedsudvikling inden for de finansielle markeder.

Som løsningsarkitekt vil du få ansvaret for vores integrationslag, samt alle integrationer ind og ud af MX3. Integrationerne baseres på forskellige integrationsværktøjer og integrationssprog, da behovene varierer fra realtids datatransport over ”on request” til store batch leverancer. 

Bliv en del af et stort agilt program
Du bliver en del af vores kapitalmarkedsprogram, der består af ca. 100 kompetente medarbejdere med kompetencer inden for it og forretning, samt eksterne konsulenter fra flere forskellige lande.

Vi arbejder agilt ud fra metoden Scrum, så du vil indgå i et Scrum team på 6-8 mand. I tæt samarbejde med Product owner, Scrum master og de andre team members vil I levere værdifulde løsninger til pengeinstitutterne.

Har du profilen til at løfte opgaven?

  • Du har sandsynligvis en uddannelse som datalog eller lignende og besidder stor erfaring med entreprise arkitektur
  • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med integrationsarkitektur, Java, JSF og portal-frontendudvikling, samt Cobol, ETL og/eller Batch.
  • Du kan også arbejde som business developer med lyst til at blive oplært i at kunne forvalte integrationsplatforme.
  • Vi ser også gerne, at du har kendskab til kapitalmarkedsområdet.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, da der arbejdes med forskellige nationaliteter.

Gode samarbejdsevner i et internationalt miljø
Som person har du gode samarbejdsevner, trives i et internationalt miljø med udenlandske samarbejdspartnere og et højt engagement, der smitter af på dine omgivelser. Du har analytisk sans og sætter altid handling bag dine ord, så vi indfrier forretningens ønsker.

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte afdelingsleder Kent Lauenborg på 79 24 25 09 og kel@bankdata.dk eller afdelingsleder Kirsten West på 79 24 24 65 og kit@bankdata.dk.
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne og holder samtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg stillingen

Kort om Bankdata
Bankdata er et moderne it-udviklingshus med 700 ansatte fordelt på lokaliteter i Fredericia, Aarhus og Silkeborg samt en afdeling i Indien. Vi er et af de største it-udviklingshuse inden for den danske finansverden og leverer totale it-løsninger til den finansielle sektor. Vi opfylder kundernes behov for opdaterede, sikre og stabile it-løsninger på både teknologisk og systemmæssigt niveau, så de er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor. Læs mere om os på www.bankdata.dk.

Medarbejderfordele

trekløver

Det er vigtigt for Bankdata at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Derfor tilbyder vi alle ansatte en lang række fordele og ekstra medarbejdertilbud.

Læs mere om medarbejderfordelene