Udvikler til batch flows og online programmering

Vil du være en del af et af Danmarks bedste og mest sociale udviklingsteams? Og har du lyst til en helt central udviklerstilling inden for Bankdatas basissystemer?

Vi er en moderne IT-virksomhed, der er specialister i at udvikle og levere IT-løsninger. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor. Hos Bankdata i Fredericia kan vi garantere dig en udfordrende hverdag og gode udviklingsmuligheder. Hvis du samtidig motiveres af at arbejde med nogle af Bankdatas helt centrale systemområder, så har vi det helt rigtige job til dig her.

Et stærkt og meget velfungerende team
Du får din hverdag i teamet, der har ansvaret for vores konto-, rente- og gebyrsystemer, men også dækker andre centrale systemer. Teamet består af 7 kolleger, som er udviklere, forretningskonsulenter og arkitekter samt en Scrum master og en product owner. I teamet er vi tro mod Scrum-principperne, og vi går altid efter at være de bedste – men vi glemmer ikke at have det sjovt undervejs.

Stand up-møder, drift og udvikling
Dagen starter altid med et stand up-møde, før vi går i gang med vores opgaver. Den primære del af tiden går med at drifte, vedligeholde og udvikle vores systemer. Det er både batch og online, og det er primært udviklet i COBOL. Selv om der er fokus på den daglige drift, så kommer du også til at optimere og udvikle systemerne ud fra kravene fra pengeinstitutterne. Du kan se frem til en udviklerstilling, hvor der primært arbejdes med COBOL, men herunder også Java samt mange flere sprog og teknologier – og bare rolig, vi skal nok lære dig op.

Hvert sprint byder på nye udfordringer
Du kommer til at møde forskellige og varierede opgaver i hvert sprint. På den måde bliver du udfordret i dine opgaver med et konstant fokus på programmering og din faglige udvikling. Samtidig står erfarne kolleger med solide kompetencer inden for både forretning og teknik klar med sparring og hjælp. Du får virkelig mulighed for at specialisere dig i et team, hvor vi har respekt for hinanden.

Faglig udvikling i højsædet
Hos Bankdata går vi op i faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø. Du kan ikke undgå at dygtiggøre dig, for du lærer at forstå forretningens behov – og har du ambitioner om at blive teknisk arkitekt, dykke mere ned i forretningen eller noget helt tredje, hjælper vi dig godt på vej, men systemudviklingen vil altid være den centrale del i jobbet.

Dygtig udvikler med struktureret tilgang til programmering og lysten til at lære nyt

  • Det er et krav, at du har erfaring med batch flows – gerne med store datamængder – og online programmering. Er du allerede ekspert i COBOL, er det selvfølgelig et kæmpe plus, men ellers er det vigtigst, at du har lyst til og mod på at lære det og arbejde i dybden med det.
  • Du skal have lyst til at arbejde med en bred vifte af Bankdatas centrale systemer, og du skal være klar til at opbygge en bred viden om dem.
  • Du har en uddannelse inden for IT med nogle års erfaring, og du er grundig og struktureret i din tilgang til kodning.
  • Du har forståelse for det agile setup med Scrum.
  • Hvis du kender til bankforretninger specielt omkring konto, rente og gebyr, er det også en fordel.

Vi søger en udvikler med højt humør og god energi, som har lyst til at arbejde i et meget velfungerende og agilt team. Derudover har du ikke noget imod at gå forrest og vise vej, og du har en forventning om at arbejde i teamet i en længere årrække.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Paul Topsøe-Jensen på 7924 2460 eller afdelingsleder Lars Christensen på 79242102.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest 15. august 2019 via nedenstående link. Vi forventer først at holde samtaler løbende i august måned.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen