Økonomielev til IT-udviklingshus

Vil du bygge din økonomividen op blandt erfarne kolleger? Og er du klar til et spændende uddannelsesforløb hos en innovativ IT-virksomhed, hvor forandringer er en naturlig del af hverdagen?

Hos Bankdata får du en god start på arbejdsmarkedet som en del af en stærk økonomifunktion, der går op i din personlige og faglige udvikling, og som står klar til at lære dig hele regnskabets ABC.

Få bred indsigt i regnskab
I begyndelsen vil du blive sat godt ind i de mere traditionelle økonomiopgaver, og i takt med din uddannelse og udvikling vil du gradvist få mere ansvar og flere selvstændige opgaver. I løbet af din uddannelse kommer du derfor rundt om bl.a.:

  • debitor- og kreditorbogholderi
  • rejseafregning
  • måneds- og årsregnskab
  • moms og afgifter
  • projektøkonomi.

Tæt samarbejde og god service
I Regnskab får du 7 dygtige kolleger, der sammen tackler de økonomiske og administrative opgaver, der hører hjemme i et moderne IT-udviklingshus.

Vi er go-to-afdelingen for resten af organisationen, så her får du hurtigt både en end-to-end-forståelse af økonomi og en bred kontaktflade, hvor du dagligt er i kontakt med alle typer mennesker. Og selvom vi har travlt, så husker vi de gode grin, fælles morgenbrød og et lækkert stykke kage i ny og næ.

Præg din stilling, og deltag i udvikling
Under hele elevforløbet er du tilknyttet en uddannelsesvejleder, der vil støtte og hjælpe dig i hverdagen, og som er med at sætte retningen for netop dit forløb. Din tid hos os bliver derfor præget af et struktureret uddannelsesforløb med gode udfordringer, der sikrer din fortsatte udvikling.

”Vi står overfor at skifte vores ERP-system, hvor du kommer helt tæt på en stor transformation. Det skaber spændende og lærerige udfordringer for os alle, og du er med til at få løsningen godt i mål,” fortæller afdelingsleder Louise Godsk Østergaard, som glæder sig til at høre dine idéer.

Ambitiøs elev med talflair
Vi kommer til at kende dig som en åben og initiativrig kollega, som ikke er bleg for at spørge om hjælp. Og så er du klar til at investere lige så meget i din uddannelse, som vi er – for du vil udvikle dig. Derudover leder vi efter dig, der:

  • har en HHX, gerne med speciale i regnskab og finans, eller er uddannet finansøkonom
  • har flair for tal og IT – og du kan din Office-pakke.

Skal du med på holdet?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Louise Godsk Østergaard på +45 5215 9744 eller lgo@bankdata.dk.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Vi behandler ansøgningerne løbende og forbeholder os retten til at lukke for ansøgninger, når vi har fundet det rette kandidatfelt. Vi afholder samtaler ultimo maj og forventer opstart pr. 1. september 2019.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg stillingen