Økonomiorienteret Forretningskonsulent til implementering af Bankdatas Kapitalmarkedsplatform – gerne nyuddannet

  • Har du lyst til solide udfordringer inden for kapitalmarkedet, og vil du opnå unikke kompetencer som bindeled mellem forretning og IT?
  • Vil du være med til at bygge fremtidens kapitalmarkedsplatform i et internationalt og dynamisk miljø med mange interessenter?
  • Og vil du arbejde helt tæt sammen med forretningen inden for et område med stor bevågenhed?

Så er du måske den rette, til vores udviklingsteam i Silkeborg. Her får du gode udviklingsmuligheder og kommer til at indgå i et stærkt fælleskab med mange videbegærlige kolleger.

Kapitalmarkedsprojektet har været i gang de seneste 3 år. Systemet inkluderer hele værdikæden indenfor kapitalmarkedsområdet med forholdsvis mange brugere og med høj kompleksitet. Nu har du chancen for at blive en del af teamet, og skabe fremtidens kapitalmarkedsløsninger for Bankdatas ni medlemsbanker sammen med mere end 100 kolleger.

Bliv brobygger mellem forretning og it
Som vores nye forretningskonsulent  har  du lyst og mod til at arbejde i spændingsfeltet mellem forretning og IT og du brænder for at være med til at levere fremtidens kapitalmarkedsløsning til vores kunder.
Vi er organiseret i forskellige udviklingsteams med forskellige ansvarsområder og arbejder efter de agile udviklingsprincipper. Du bliver tilknyttet vores bogførings- og regnskabsteam, og dit fokus vil ligge på implementering af MX.3 systemet fra Murex.

Solidt oplæringsprogram
Du vil under din oplæring blive involveret i hele værdikæden i tæt samarbejde med vores kunder, vores leverandør samt de IT medarbejdere, som er tilknyttet teamet. Under din oplæring analyserer du derfor forretningsprocesser samt deltager i konfigureringen, så du opnår en solid baggrund for efterfølgende at udvikle og supportere løsningen indenfor regnskabsområdet. Som Forretningskonsulent har du også en vigtig rolle i at teste de kommende løsninger.
Derudover vil du fungere som bindeled mellem forretningen og vores it-organisation, i arbejdet med at binde Murex sammen med Bankdatas nuværende set-up, samt forstå og understøtte komplekse problemstillinger og forretningsbehov.

Nyuddannet eller erfaring fra en lignende stilling

  • Du kan være nyuddannet eller have erfaring inden for kapitalmarkederne med interesse for afledte finansielle instrumenter, bogføring og/eller økonomi og solvens.
  • Du har en videregående uddannelse inden for økonomi, finansiering eller regnskab – f.eks., cand.merc.aud. cand.merc.fir eller cand.oecon.
  • Du har interesse for de finansielle markeder og regulatoriske krav, og det vil være en fordel, hvis du har arbejdet med statistiske værktøjer som SAS eller lignende.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, da der arbejdes med forskellige nationaliteter.

Som person er du god til at skabe relationer, og du har gode kommunikationsevner. Du kan lide at gå forrest og besidder en positiv energi samt et engagement, der smitter af på andre. Du er løsningsorienteret og ansvarsbevidst, og du sætter barren højt for dig selv og teamet. Desuden er du analytisk og resultatorienteret, og du sætter altid handling bag dine ord, så vi indfrier forretningens ønsker. Endelig trives du i et internationalt miljø med udenlandske samarbejdspartnere. 

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte ansættende leder Svend Rostgaard Thielsen på tlf.: 40276090 eller mail: svr@bankdata.dk

Ansøgningsfristen er d. 11/8, og der vil være ansættelsessamtaler i ugerne derefter.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg stillingen