Software Developer til kapitalmarkedsområdet

Motiveres du af at arbejde i et spændende og komplekst forretningsområde, hvor du kan udvikle dig til at blive fagekspert? Så grib muligheden for at blive udvikler i Bankdatas Kapitalmarkedsområde. Vi søger to Software Developers til forretningsområdet.

Få indblik i komplekse udviklingsopgaver
Som udvikler i Kapitalmarkedsområdet bliver du en del af Bankdatas Corporate Action Team eller Fonds Settlement team. Stærke teams med et stort engagement, hvor du vil komme til at samarbejde med dygtige kolleger. De to teams er to ud af i alt 8 teams på kapitalmarkedsområdet, som udgør grundstammen af IT-systemer vedr. handel og administration af aktier og obligationer for nogle af Danmarks største pengeinstitutter. De to teams har base i Fredericia, hvor du også vil få arbejdssted.

Vi arbejder blandt andet med udvikling af Backend, Frontend, API’er, PaaS og Microservices og vi benytter eksempelvis følgende teknologier Cobol, Java, Angular, Rest og Jenkins hvortil et godt kendskab vil være en klar fordel.

Vores løsninger er komplekse, og det indebærer fokus på software af høj kvalitet. Vores produkt er centralt i pengeinstitutternes strategi, og derfor er leverancer til tiden og faglig sparring på et højt niveau en forudsætning.

Opgaverne vil blandt andet omfatte nyudvikling af IT-løsninger, afklaring af forretningens behov og udfordringer, test og efterfølgende support af systemer.

Aktiv medspiller med stort drive
Vi arbejder agilt ud fra metoden Scrum, og du vil indgå i et Scrum team på 7-8 kolleger. I tæt samarbejde med Product owner, Scrum master og de andre team members vil I levere værdifulde løsninger til pengeinstitutterne.
For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selvstændig, engageret med et stort drive, og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet og i dialog med pengeinstitutterne.

Forretningsforståelse og Java-erfaring
Vi leder efter en kolleger, der har en kombination af forretningsindsigt og Java-udviklingskompetencer. Du behøver ikke have lige godt kendskab til begge felter, for vi sørger for de nødvendige kurser og oplæring.

  • Du har enten en relevant it-uddannelse eller flere års erfaring med Java-programmering og interesse for kapitalmarkedet.
  • Alternativt har du en matematik-/økonomiprofil med god forståelse af den finansielle sektor og grundlæggende programmeringsevner i Java.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med Scrum.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med PaaS, Angular og Rest.

Du kan være nyuddannet udvikler, tidligt i dit karriereforløb, som er motiveret for at udvikle sig, men du kan også være erfaren udvikler, som vil kunne bestride en senior software developer-position.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Helene Samuelsen på 28 30 91 79 / hlk@bankdata.dk eller Boye Nielsen på 40 33 76 82 / ebn@bankdata.dk
 
Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og dit CV via linket her på siden. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så send din ansøgning hurtigst muligt. Vi forventer at holde samtaler i juni måned.

Søg stillingen