Erfaren Java udvikler med lyst til at arbejde med vores nye kapitalmarkedsplatform søges til Bankdata i Fredericia

 • Har du mod på solide udfordringer indenfor primært Java, og vil du opnå unikke kompetencer i integration mellem Bankdata-systemer og MX.3, som er produktet fra vores leverandør, Murex?
 • Vil du være med til at bygge fremtidens kapitalmarkedsplatform i et internationalt og dynamisk miljø med mange interessenter?
 • Og vil du arbejde helt tæt på forretningen inden for et område med stor bevågenhed?

Så er det dig, vi søger til vores Interfaces team i Fredericia. Her får du gode udviklingsmuligheder og kommer til at indgå i et stærkt fællesskab med mange videbegærlige kolleger.

Spil en nøglerolle i interaktionen til vores nye kapitalmarkedsplatform
Integrationen og opbygningen af vores nye kapitalmarkedsplatform har været i gang de seneste 3 år, og der arbejdes pt. hen imod lancering af den næste store release oven på det fundament, vi har opbygget de sidste par år. Interface teamet udvikler KaBIL, som er integrationslaget omkring vores MX.3 platform, og her har vi brug for en ny kollega, som kan være med til at udvikle integrationslaget. Vi mangler en erfaren Java-udvikler som også gerne har erfaring inden for Mainframeudvikling.

Dynamisk og motiverende og internationalt arbejdsmiljø
Du bliver en del af vores kapitalmarkedsprogram, der består af over 100 kompetente medarbejdere med kompetencer inden for it og forretning, samt eksterne konsulenter fra flere lande.
Vi arbejder agilt ud fra metoden Scrum, så du vil indgå i et Scrum team på 6-8 mand. I tæt samarbejde med Product owner, Scrum master og de andre team members vil I levere værdifulde løsninger til pengeinstitutterne.

Aktiv medspiller med stort drive
For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selvstændig, engageret med et stort drive, og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet og i programmet.  Da du kommer til at arbejde sammen med både interne og eksterne samarbejdspartnere, er det afgørende, at du er imødekommende og god til at opbygge relationer.

Har du profilen til at løfte opgaven? 

 • Du har et højt drive og trives med samarbejde og vidensdeling
 • Du er fokuseret på at nå dine mål og går op i detaljen og kvaliteten
 • Du har en god arkitekturforståelse, og evner at forstå komplekse sammenhænge
 • Du har en Java-baggrund gerne med erfaring inden for handel, afvikling eller risikostyring
 • Vores systemer udvikles på Z/OS-platformen, og værktøjskassen består af eksempelvis TSO, CICS, COBOL, DB2 og MQ.
 • Vi ser meget gerne, at du har kendskab til kapitalmarkedsområdet
 • Du har gerne en længere videregående uddannelse inden for IT
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, da du kommer til at samarbejde med forskellige nationaliteter

Bankdata
Bankdata er en af Danmarks største it-virksomheder. Vi er ca. 700 medarbejdere i Fredericia, Silkeborg, Aarhus og Indien, der dagligt arbejder på at udvikle de bedste it-løsninger til 9 store og små danske banker, deres 7.500 ansatte og 1,2 mio. kunder.

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Har du lyst til at være med på holdet, og brænder du for at få mere at vide, så kontakt afdelingsleder Svend Rostgaard Thielsen på tlf. 40 27 60 90 eller via e-mail svr@bankdata.dk.

Ansøgningsfrist er d. 31. marts 2019, men send gerne din ansøgning hurtigst muligt, idet vi behandler ansøgningerne løbende.

Søg stillingen