Udvikler til mainframe-udvikling

Kan du lide at fordybe dig i tekniske udfordringer, og vil du være med til skabe grundlaget for den tekniske udvikling for 300 udviklere, 700 ansatte og 1,5 mio. kunder?

Du er helt tæt på maskinrummet og udvikler løsninger til hele Bankdata. Det er en stilling, der indebærer et bredt samarbejde med hele organisationen og samarbejdspartnere som JN Data og IBM.

Arbejdssted er Fredericia eller Silkeborg.

Uanset om du er erfaren eller ny i faget, får du mulighed for at påvirke udviklingen af virksomheden og føre dine initiativer ud i livet.

Mainframe-udvikling til gavn for alle Bankdatas udviklere
Dit primære ansvarsområde er at udvikle og drive vores mainframe. Du varetager således ikke forretningsprogrammering, men udvikler systemer og holder mainframen opdateret til gavn for forretningsudviklerne, som arbejder med TSO, Debug-tool / PD-tools, DB2 / SQL / MQ / CICS / TMON. Du sørger desuden for at yde support på mainframe-relaterede problemstillinger og undervise vores udviklere i brugen af de forskellige værktøjer til udviklingsprocesserne.

Bliv en del af Udviklingsstøtte i et team af specialister
Vi arbejder i Scrum teams med en product owner, der varetager og prioriterer opgaveflowet. I tæt samarbejde med teamet får du rig mulighed for at byde ind på opgaver - store som små.
Vi er et team af specialister, så du kan ikke undgå at udvikle dig fagligt. Kvaliteten af vores arbejde er altid i top, for vores 1,5 mio. bankkunder afhænger af det.

Dine kvalifikationer
Vi lægger vægt på at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for IT. Derudover har du sikkert nogle års erfaring fra en lignende stilling, men du kan også være nyuddannet, så længe du kommer med den rette gejst og ønsket om at lære fra de bedste. Du er teknisk interesseret og har erfaring med infrastruktur på mainframe.

Du kan lide at gå i dybden med dine opgaver og drive egne projekter, som du både løser på egen hånd og i samarbejde med teamet. Vi arbejder med COBOL, CICS, DB2, JCL og TSO, så dem har du et stærkt kendskab til.

Vi ser gerne, at du har kompetencer i ISPF og REXX eller har lyst til at lære det. REXX er det programmeringssprog, vi bruger, når vi koder store dele af udviklernes værktøjer. Derudover lægger vi vægt på, at du har lyst til at indgå socialt i vores team, og at du har gåpåmod i dit arbejde.

Bankdata
Vi er blandt de største aktører inden for fintech, og vores kunder hører til blandt de store inden for den finansielle sektor. Vi er 700 engagerede medarbejdere i Fredericia, Silkeborg, Aarhus og Indien, og vi udvikler hver dag de bedste IT-løsninger til 11 store og små danske banker, deres 7.500 ansatte og 1,5 mio. kunder.

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Har du spørgsmål, så kontakt Kenneth Jes Juliussen, mail:
kjj@bankdata.dk, tlf.: 2365 7203.

Ansøgninger bliver behandlet løbende, så vent ikke for længe med at sende din.

Søg stillingen

Medarbejderfordele

trekløver

Det er vigtigt for Bankdata at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Derfor tilbyder vi alle ansatte en lang række fordele og ekstra medarbejdertilbud.

Læs mere om medarbejderfordelene