Node.js Software Engineer

8600, Silkeborg

Vi søger en udvikler, der brænder for gode kodeprincipper og applikationer, der skalerer og performer i top. Du vil blive en del af et community af udviklere, der brænder for at dele viden og lave den bedste applikation, blandt andet med fokus på site reliability engineering omkring microservices.                 

Teamet du bliver en del af…

Vi søger en engineer, der kan blive en del af vores platformteam omkring vores net- og mobilbank. Vi er så heldige at være i gang med at bygge en ny platform, der skal understøtte vores bankers net- og mobilbank de kommende mange år, både til privat, erhverv og til rådgiveren. Vi er allerede godt i gang, og mobilbanken er ude ved vores kunder. Vores platformteam har ansvaret for, at vi kan levere en god udvikleroplevelse til rigtig mange teams i Bankdata. Vi har som målsætning at sikre en platform, der er hurtig og skalerbar, samt en god udvikleroplevelse og muligheden for at afprøve ny teknologi uden at skrive om fra bunden. Derfor bygger vi på microservices og microfrontend principper. Vi er i gang med at afprøve node.js som en del af de frameworks, vi understøtter på platformen, særligt til vores backend for frontends. Det skyldes, at vi tror på, at vi kan forbedre performance, skalering og udvikler oplevelsen.

Du vil blive en del af et scrum team, og vi arbejder generelt efter devOps principperne og praktisere ”You build it you run it”. Teknologisk bygger vi på microservices i Docker container og er i gang med at flytte vores frontend over til en microfrontend arkitektur.

Din rolle hos os…

Som udvikler er det vigtigt, at du nyder at være i et team, at løfte i flok og at løse problemerne sammen. Vi prioriterer den faglige udvikling højt, så det er vigtigt, at du har lyst til at følge med udviklingen. Det er vigtigt, at du har stor faglig stolthed og sætter kvalitet højt. Vores produkt bliver stort set brugt døgnet rundt og alle årets dage, så performance, oppetid og kvalitet er vigtigt. Vi prioriterer en ensartet brugeroplevelse, og har derfor udviklet vores eget design system, der er open-source, det kan du læse mere om her: https://cookbook.kirby.design/

Du vil desuden få rig mulighed for at sparre på tværs af teams i Bankdata og deltage i guilds og andre faglige fællesskaber. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy”, som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og Bankdata.

Vores forventninger til dig…

  • Erfaring med node.js, microservices og container hosting.
  • Erfaring med SPA er et plus.
  • Performanceoptimering og måling af performance.
  • Erfaring og kærlighed til web udvikling og web arkitektur.
  • Lyst og mod til at arbejde i teams, og deltage i sociale aktiviteter omkring teamet.
  • Høj kvalitetssans og lyst til at lave gode gennemtænkte løsninger.

Praktik:

Teamet er placeret på Bankdatas kontor i Silkeborg. Spørgsmål kan rettes til Afdelingsleder Rune Lippert på rli@bankdata.dk eller 28 14 66 29.

Ansøgningsfrist 15. juni


Søg stillingen


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 850 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.