Økonomer til Bankdatas kapitalmarkedsprogram – nyuddannet eller erfaren

  • Har du lyst til spændende udfordringer inden for kapitalmarkedet, og vil du opnå unikke kompetencer som bindeled mellem forretning og IT?
  • Vil du være med til at bygge fremtidens kapitalmarkedsplatform i et internationalt og dynamisk miljø med mange interessenter?
  • Og vil du arbejde helt tæt sammen med forretningen inden for et område med stor bevågenhed og dynamik?

Så er det måske dig, vi søger til vores kapitalmarkedsprogram. Her får du gode udviklingsmuligheder og kommer til at indgå i et stærkt fællesskab med mange dygtige kolleger.

Her er muligheden for at blive en del af Bankdatas store kapitalmarkedsprogram, som skaber fremtidens kapitalmarkedsløsninger for vores medlemsbanker. Vi har været i gang med vores program de seneste 3 år, hvor vi har udviklet og implementeret de første produkter i systemet, og er nu i gang med de næste produkter, som forventes lanceret i løbet af 2020. Systemet inkluderer hele værdikæden inden for kapitalmarkedsområdet med mange brugere og høj kompleksitet. Vi har desuden startet et parallelt spor op som skal løse beregningen af de kommende kapitalkrav på kapitalmarkedsområdet – de såkaldte FRTB beregninger.

Derfor har vi brug for flere topmotiverede kollegaer, der skal uddannes i vores MX.3 løsning leveret af Murex – og som skal bidrage til den videre udvikling af løsningen, samt indgå i support og vedligehold af den implementerede løsning. Du vil i samarbejde med dygtige kolleger både i Bankdata såvel som fra vores pengeinstitutter og franske samarbejdspartner, opbygge specialkompetencer og stor forretningsviden inden for kapitalmarkedsområdet.

Hvis du kommer med energien og lysten til at lære, så sørger vi for et solidt oplæringsprogram
Du vil blive tilknyttet et af vores eksisterende teams, hvor du vil gennemgå et grundigt oplæringsforløb, samtidig med at du får sidemandsoplæring af en dygtig og erfaren kollega, der sikrer, at du bliver klædt godt på. Sandsynligvis kan du også forvente at deltage i træning- og oplærings ophold hos vores franske leverandør i Paris. På den måde udvikler du de helt rigtige kompetencer til at løse opgaverne og får en unik viden.

En del af en stor organisation
Vi er omkring 100 kollegaer, som over de kommende år arbejder intensivt på programmet, der skal etablere fremtidens kapitalmarkedsløsning. Da programmet arbejder ud af både Silkeborg og Fredericia, skal du regne med en del transport tid mellem de to lokationer.

Ambitiøs og videbegærlig
For at lykkes har du evnerne og lysten til at arbejde i et højt specialiseret og internationalt miljø, og du trives med at samarbejde med mange forskellige mennesker med forskellige baggrunde. Du har modet til at navigere i en kompleks organisation, og:

  • Du er nyuddannet eller har erfaring fra en lignende stilling
  • Du har en videregående uddannelse inden for økonomi, finansiering eller matematik – f.eks. cand.oecon., cand.merc.fin./fir./fib., cand.scient.oecon. eller lignende 
  • Du har forståelse for kapitalmarkedsprodukter og gerne Murex
  • Du har stor IT-interesse og flair for IT og du skal forvente at arbejde meget med IT, da vi er en IT-organisation
  • Du kommunikerer fejlfrit på dansk og engelsk.
  • Du er initiativrig og trives med at arbejde selvstændigt såvel som medlem i et team
  • Du er hurtig til at tilegne dig ny viden, er udadvendt og glæder dig til at komme i gang

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Hvis du vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Michael Rode Madsen på MRM@bankdata.dk tlf. 22597099 eller Kent Lauenborg på KEL@Bankdata.dk tlf. 29245992. De vil være de ansættende ledere. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende afholder samtaler.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg stillingen