Erfaren product owner til økonomi og risiko-området

Er du klar til at bruge din forståelse for økonomi og risiko og erfaring fra finanssektoren til at sætte retningen i et agilt miljø? Og vil du være en del af et socialt og kompetent team, der har stort fokus på læring og udvikling?

I denne stilling får du mulighed for at være med til at påvirke udviklingen af økonomi og risiko-området, arbejde med spændende regulatoriske udfordringer og få en bred kontaktflade til både kunder og kolleger. Økonomi og risiko-området består af 6 teams der leverer løsninger til internt regnskab, eksternt regnskab, kreditregister, COREP, FINREP, IFRS9 m.fl.

Bliv en del af et agilt team
Du bliver en del af vores risikoafdeling, der sidder i Silkeborg. Afdelingen består af 3 agile udviklingsteams og teamet du indgår i, består af 1 Scrum master, 2 konsulenter og 3 udviklere. Sammen drifter og udvikler vi vores systemer inden for risiko og håndterer nye compliance-tiltag. Teamet har ansvaret for løsninger til opgørelse og indberetning af kreditrisiko, store engagementer, regulatorisk kapital, leverage ratio, IFRS9 og indberetning af markedsrisiko, CVA og modpartsrisiko.

”Vi har stort fokus på at stille os bedst muligt i forhold til den regulatoriske pipeline, som vi står over for i de kommende år, fx i forhold til FRTB og SA-CCR,” fortæller afdelingsleder Troels Hvilsted Hansen.

Arbejd tæt sammen med kunderne, og sæt retningen for dit team
Som product owner støtter du dit team i deres arbejde og er med til at sikre, at de udvikler vores systemer i den rigtige retning. Du er ansvarlig for at drive deres backlog af opgaver og sikre, at opgaverne bliver løst for vores kunder. I løbet af en typisk hverdag vil du derfor have fokus på at få afklaret og prioriteret opgaverne sammen med vores kunder og sikre, at disse opgaver bliver løst bedst muligt i samarbejde med teamet.

Du vil desuden samarbejde med andre product owners på tværs af økonomi og risiko-området omkring koordineringen af opgaver og byde ind til ledelsen omkring områdets udvikling og ideer til fremtidige indsatser.  

”Det et stort ansvar, du får, og du vil får en vigtig rolle at spille i at udvikle økonomi og risiko-området hos Bankdata,” slutter Troels.

En finansiel baggrund med forståelse for financial services

  • Du er uddannet cand.oecon., cand.merc.fin., cand.merc.aud. eller lignende.
  • Du har minimum et par års erfaring fra finanssektoren inden for økonomi & risiko-, kapitalmarked- eller revisionsområdet, men du kunne også have oparbejdet din erfaring som konsulent inden for financial services.
  • Du kan begå dig problemfrit på engelsk og dansk både på skrift og i tale, da vi blandt andet har kolleger i et team i Indien.

Derudover ser vi gerne, at du er resultatorienteret og god til at samarbejde, for vi arbejder værdibaseret og det er i fællesskab, at vi lykkes med vores arbejde. Du har et stort drive og er ikke bange for at byde ind med dine ideer, og så trives du i den daglige dialog med kunderne. Sidst, men ikke mindst, kan du se dig selv indgå i et team med agile arbejdsmetoder.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Troels Hvilsted Hansen på 31 90 42 62. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Søg stillingen