Gå i front som Scrum Master for dine teams inden for Operationel IT-Sikkerhed!

7000, Fredericia

Kan du lide at arbejde sammen med passionerede sikkerhedsfolk og brænder du for den agile måde at arbejde på? Så har vi den helt rigtige udfordring til dig. Ønsker du at blive en del af de teams, der har ansvaret for sikkerheden i Bankdata? Vil du samtidig være en del af et af landets største it-finanshuse, som arbejder ud fra de agile principper? Så er du måske vores nye Scrum Master til kontoret i Fredericia, hvor du har mulighed for at gøre din indflydelse gældende fra dag ét.

Du er en succes i jobbet, når du:

  • Motiverer til forbedring og faciliterer processerne i dine teams med fokus på de agile ceremonier
  • Hjælper teamet med at nå deres mål og fjerne impediments på vejen
  • Skaber resultater gennem andre og har en coachende tilgang til forandring
  • Sikrer en god trivsel i teamet og skaber synergi mellem teams og Product Owner
  • Sparrer med andre Scrum Masters omkring det agile setup for at udvide din og dine teams agile-horisont

Du bliver Scrum Master i Operationel IT-Sikkerheds afdelingen
der nørder med rettighedsstyring, risikovurderingskoncepter, tekniske risikovurderinger, cyber-, cloud- og IT-sikkerhedsforanstaltninger samt rådgiver huset i at opnå en høj robusthed indenfor områderne.
Vi søger efter en Scrum Master til vores to teams, sikkerhedsforvaltningen og sikkerhedskonsulenterne, hvor kulturen i teamet er åben og ærlig krydret med højt humør og en masse sjov.

Du vil have et tæt samarbejde med vores Product Owner. Det forventes, at I udfordrer hinanden og sammen finder de bedste løsninger på samarbejdet til glæde for vores teams.

Dine teams står overfor en række nye spændende opgaver i fremtiden. Vi er ved at starte ny teamstruktur, skifter til Kanban og implementerer nye tools til opgavestyring for at styrke det agile set up.
Dette skal understøtte at vi styrker sikkerhedsområdet og får flere og nye sikkerhedsopgaver.

Vi tilbyder dig:

  • Masser af udfordringer, der giver dig mulighed for at udvikle dig og dine færdigheder
  • Passionerede kolleger, der brænder for deres felt
  • Netværk i vores Scrum Masters Guilds
  • Mulighed for at påvirke Bankdatas agile rejse igennem bl.a. samarbejde med andre Scrum Masters og Agile Coaches.

Afdelingsleder Bo Rising bliver din nærmeste leder. Bo er en leder, som tror på empowerment af hans teams og ønsker som leder at sikre de bedste rammer for medarbejderne, så de kan performe og trives på højeste plan.

Dine udviklingsmuligheder fremadrettet:
I Bankdata arbejder vi efter princippet continuous improvement og har en læringskultur der gør, at du opfordres til løbende læring og styrkelse af dine færdigheder. Du har selv ansvaret for konstant at forbedre dig og udvikle dig i din rolle. For at støtte dig i dette arbejde er der rig mulighed for uddannelse, deltagelse i kurser og konferencer. Derudover har du selv ansvaret for at komme med input til egen udviklingsbane på den længere bane, hvor du på sigt har mulighed for at udvikle dig i dybden eller i bredden. Udviklingsmulighederne på den lange bane er mange.

Vores forventninger til dig og din baggrund:
Du arbejder i dag som Scrum Master og har gerne en teknisk baggrund. Du er den fødte facilitator, der kan udfordre, opbygge tillid og tilføre professionalisme til processer og workshops. Du har det agile mindset og principperne i hjerteblodet. Du har erfaring med Scrum/Kanban og er måske allerede PSM-certificeret. Du har i nuværende job bevist, at du kan formidle viden til ledere såvel som teammedlemmer og brænder for at forbedre samarbejde mellem medarbejder og grænseflader. Som person har du et stærkt drive, et smittende humør og du er involverende og initiativrig. Du formår derudover at afslutte opgaver og processer. Sidst men ikke mindst er du stærk i at formidle og kommunikere – hvad enten det skal være på dansk eller engelsk.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Bo Rising på 5099 9944.
Vi inviterer løbende kandidater til samtale.

Søg stilling 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største it-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.