Certificeret Scrum master til førende IT-udviklingshus

Vil du excellere som Scrum master? Her er rollen, hvis du er ambitiøs på vegne af både dit team og dig selv. Som en inspirerende motivator kan du være med til at forme fremtiden for hele Bankdata.


Sæt rammerne for godt samarbejde
Hos Bankdata gennemlever vi i øjeblikket en transformation, hvor et af vores mål er at arbejde med Scrum i dets reneste form. Med co-located teams bliver din base Silkeborg, hvor du som en del af vores kreditafdelinger står i spidsen for 2 teams med ca. 8 personer i hver.

Som Scrum master er du den ildsjæl, der holder gang i processerne og sikrer synlighed og åbenhed i teamet. Du hjælper teamet, så vi hele tiden optimerer vores arbejdsgange, udvider medarbejdernes kompetencer og bevarer det stærke samarbejde.


Få indflydelse på vores arbejdsgange  
Du spiller selv en hovedrolle i at identificere og definere de udviklingsbehov, du ser i de 2 teams. Målet er at skabe rammerne for high-performing teams, som arbejder effektivt i flow. Vi er allerede godt på vej og var de første teams i organisationen, som gik i gang med transformationen.


Skab motivation, engagement og performance
Som det gode eksempel inspirerer og motiverer du ikke blot dit eget team, men kollegaer på tværs af hele organisationen. Du arbejder tæt sammen med vores agile coach, ligesom du sparrer med både afdelingsleder og andre Scrum masters i både kreditafdelingerne og på tværs af hele Bankdata.

Internt bliver din berøringsflade især de 3 kreditafdelinger, som har til huse i et flot og moderne kontormiljø i Silkeborg, hvor du også får din base. Derudover indgår du også i et tæt samarbejde med forretningen, da vores product owners kommer fra vores 11 danske pengeinstitutter, som udgør både vores samarbejdspartnere og kunder.


Certificeret Scrum master, som formår at motivere
Du er certificeret Scrum master med dokumenteret praktisk erfaring, og du er i stand til at sikre, at Scrum bliver både forstået og efterlevet. Har du derudover kendskab til pengeinstitutter og kreditområdet, er det kun en fordel (men ikke et krav).

Udover din certificering lægger vi mest vægt på din tilgang til opgaven. Fordi du er ambitiøs på både dine egne og teamets vegne, bliver du set som motiverende, energisk og indlevende, og du formår både at coache og facilitere processerne. Du har den nødvendige indlevelse, der gør, at du kan sørge for, at alle trives.

Vores teams benytter JIRA til at planlægge og styre opgaver, så det er en fordel, hvis du er bekendt med dette værktøj.


Vil du vide mere eller søge jobbet?
Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte Afdelingsleder Gitte Friis Kaalund på 79 24 26 98. Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne og holder samtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kort om Bankdata
Vi er en moderne IT-virksomhed, der er ejet af 11 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Vi er specialister i udvikling og levering af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Søg stillingen

Medarbejderfordele

trekløver

Det er vigtigt for Bankdata at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Derfor tilbyder vi alle ansatte en lang række fordele og ekstra medarbejdertilbud.

Læs mere om medarbejderfordelene