Senior software developer – tag styringen som senior software developer inden for applikationssikkerhed

8600, Silkeborg

Har du en lyst til at være med på de allernyeste løsninger inden for bankverdenen? Og skabe fremtidssikrede løsninger?

Du sætter dagsordenen gennem open source docker container teknologier, som er beskyttet gennem tokenbaseret validering. Netop den tokenbaseret validering og alle aspekter omkring dette kommer du til at arbejde med.

Spritny hybridplatform
Som senior software developer arbejder du sammen med teamet om at designe, udvikle, implementere samt drifte nye og eksisterende løsninger inden for applikationssikkerhed. Langt størstedelen af din tid vil derfor gå med at udvikle og implementere løsninger med fokus på applikationssikkerhed. En mindre del af tiden bruger du på at vedligeholde eksisterende sikkerhedsløsninger på andre kundevendte systemer.

”Vi opererer med et DevOps-mindset i organisationen og med faglig stolthed, da vi påvirker en stor del af den finansielle sektor. Vi er ansvarsbevidste og sætter en ære i at lave løsninger med høj kvalitet,” fortæller afdelingsleder Claus Westergaard .

Stillingen er en unik mulighed for at operere på et højt fagligt niveau og du vil være med til at sætte retningen for applikationssikkerhed i Bankdata og til vores kunder. Du får mulighed for at udbrede nuværende koncept samtidig med, at du sætter dit præg på vores løsninger. Desuden håber vi, at du kan tage dit fag til helt nye højder ved at bringe din viden i spil inden for en lang række teknologier og sprog såsom:

 • tokenbaseret sikkerhed, herunder OAuth 2.0 samt OpenID Connect
 • OpenShift/PaaS
 • DevOps-setup
 • Jenkins, Bitbucket og Artifactory
 • Unittest og integrationstest
 • microservices sammen med Docker og Kubernetes
 • domain-driven design
 • clean code og SOLID-principperne.

Din hverdag vil foregå i et agilt miljø, hvor vi arbejder efter Scrum-principperne med 3-ugers sprints.

Et højt specialiseret team
Du bliver en del af området Applikationssikkerhed og Hjemmesider i Silkeborg. Applikationssikkerhed er delt i 2 teams og du vil indgå på teamet, som er ansvarlig for at udbrede tokenbaseret validering yderligere i organisationen samt sikre en stabil platform med alt hvad det indebærer. Vores tokenbaseret løsning er en central komponent og netop denne vil du være ansvarlig for sammen med en række andre dygtige kollegaer.

Din personlige udviklingsbane
Det er i princippet kun dig selv, der sætter grænserne for din egen udvikling i Bankdata, og derfor kan mulighederne være mange. Vi har fokus på det hele menneske og investerer gerne i din udvikling, fx i form af efteruddannelse, kurser og e-læring.

”Jeg startede som forretningskonsulent, og blev så Scrum master, dernæst product owner, og i dag er jeg afdelingsleder. Der er virkelig mange muligheder her.” – Claus

Lidt om dig
Vi leder efter talent og personlighed, og i den her rolle er det vigtigt, at du er med til at sætte retningen, og at du har lyst til at grave et spadestik dybere i forhold til almindelig applikationsudvikling.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • er datalog, softwareingeniør eller lignende med erfaring fra en større virksomhed
 • har solid erfaring med Java, da vi anvender dette til hverdag, men du kan også sagtens komme i betragtning, hvis du har erfaring med .NET eller lignende objektorienterede sprog
 • har erfaring eller har arbejdet med arkitektur og evner at tænke på, hvordan arkitekturvalg påvirker driftssetuppet
 • taler og skriver både dansk og engelsk.

Du skal være en super god programmør og være med til at skabe den rigtige arkitektur, men det er også vigtigt, at du kan udfordre kollegerne og sammen kan lave fremtidssikrede løsninger. Og så skal du have lyst til at bidrage til den gode humor i vores team.” – Claus

Er du nysgerrig på at høre mere?
Kontakt afdelingsleder Claus Westergaard Jensen på 2250 7064 eller cwj@bankdata.dk for yderligere information. Ansøgning og CV sendes via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

Søg stilling

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.