Senior IT security consultant til nyoprettet stilling – Fredericia

Har du erfaring med IT-sikkerhed, og vil du have afgørende betydning for Bankdatas og pengeinstitutternes IT-sikkerhed? Og har du lyst til en rolle i et professionelt team med god balance mellem arbejde og fritid?

Stillingen er en unik mulighed for at arbejde i en branche, hvor IT-sikkerheden bliver taget meget alvorligt, samtidig med at du får lejlighed til at sætte dig ind i de nyeste teknologier, der ruster os endnu bedre til fremtiden.

Spil en nøglerolle
En af dine kerneopgaver bliver at udnytte dine tekniske kompetencer til rådgivning om IT-sikkerhed på tværs af Bankdata og vores pengeinstitutter. Derudover sikrer du høj kvalitet af risikovurderinger og trusselsudredninger, der udarbejdes ved nye tiltag i eller ændringer til vores tekniske infrastruktur. Samtidig vil du med din viden være med til løbende at vedligeholde og implementere gældende cyberstrategi og udbygge nødvendige kontroller af hele sikkerhedsområdet. Du kan derfor se frem til en bred kontaktflade internt med kolleger i huset samt eksternt med medarbejdere i pengeinstitutter og øvrige samarbejdspartnere.

Bliv konsulent i Bankdata – et fællesskab fyldt med humor og faglighed   
Du træder ind i Bankdatas afdeling Sikkerhed & Brugeradministration, der består af 2 teams på i alt 10 personer. Du bliver en del af IT-sikkerhedskonsulentteamet med 4 kolleger. Her lægger vi stor vægt på sparring og åben dialog, og vi tror på, at et behageligt arbejdsmiljø giver kvalitetsresultater i sidste ende. Vi ved, at hårdt og fokuseret arbejde går hånd i hånd med gode grin og plads til sjov. Desuden nyder vi gode, fleksible arbejdstider, der sikrer, at arbejde og fritid altid går op i en højere enhed.

Erfaren IT-sikkerhedskonsulent 

  • Du har erfaring fra en lignende rolle med IT-sikkerhedsrådgivning – gerne fra en større organisation – og gerne suppleret med CEH, CCSP, CISSP eller tilsvarende certificeringer.
  • Du er højst sandsynligt uddannet IT-ingeniør, datalog eller lignende, men det kan også være, at du har erfaring som IT-sikkerhedsarkitekt eller tilsvarende.
  • Du har kompetencer inden for Cyber security herunder NIST-frameworket og ISO27001/2 samt med udarbejdelse af risikovurderinger og trusselsudredninger.
  • Det kan være, at du endda også har arbejdet som tekniker inden for Cloud-sikkerhed, ligesom du måske også har kendskab til Firewall og proxyteknologi, netværksanalyse, Redteamøvelser, Cer-tificates & PKI, container-teknologi og microservices.
  • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Som person er du diplomatisk og opnår respekt via din faglighed og dine kommunikationsevner. Du er derfor også i stand til at træde i karakter uden at skabe konflikt, og da vi er et godt kollegialt team, håber vi, at du også har enten god eller dårlig humor.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CISO og afdelingsleder Karsten Brinkmann på +45 53 63 26 64. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen