Software engineer til net- og mobilbank

8600, Silkeborg

Vi søger en softwareudvikler, der vil arbejde med agil produktudvikling på vores net- og mobilbank. Du vil få muligheden for at arbjede med en moderne platform bygget op omkring SPA, microservice og microfrontends. Desuden har vi etableret vores eget open-source design system, som du kan se på http://kirby.design

Teamet du bliver en del af:

Du vil blive en del af et agilt team der ejer en del af vores nye net- og mobilbank, vi arbejder så vidt muligt med at et team opnår end-to-end ejerskab af sit domæne. Det betyder at man både kan komme til at arbejder med udvikling af microservices på domæne niveau, Backends-for-frontend og vores SPA frontend.

Teamets ambition er at sikre at vi finder de bedste løsninger på kundernes problemer, og vi ønsker at arbejde med tesedrevet og eksperimenterende tilgang til at finde de rigtige løsninger. Desuden er net- og mobilbank et meget vigtigt produkt for de banker vi understøtter og en stor investering der skal leve i mange år, derfor er kvalitet vigtigt. Både når det kommer til oppe tid og svartider, og når det kommer til at kunne arbejde med og afprøve ny teknologi. 

Vi arbejder efter DevOps principper og tror på selvkørende teams. Du vil derfor opleve stor indflydelse på hvordan teamet arbejder og på de løsninger vi laver. Det er vigtigt for os at alle er holdspillere og nyder at arbejde i teams og løse problemer sammen.

Din rolle hos os:

Som udvikler på teamet, vil du primært arbejde på de løsninger I ejer. Samtidig vil du igennem guilds og lignende, kunne arbejde på hvordan vi på tværs af teams udvikler vores platform, og søge sparring i et stort netværk af dygtige udviklere.

Du vil i Bankdata, opleve en omskiftelig hverdag, hvor der altid er nye spændende opgaver at kaste sig over. Bankdata er præget af en nysgerrig kultur, hvor vidensdeling og personlig udvikling prioriteres højt. Du vil derfor få rig mulighed for at deltage i guilds og andre vidensdelingsgrupper, ligesom du vil kunne trække på sparring mange forskellige steder fra i Bankdata. Du får skræddersyet et personligt onboarding-program og får en fast ”buddy” (de første 3 måneder i jobbet), som tager godt hånd om din indflyvning til teamet og Bankdata.

Vores forventninger til dig:

Vi forventer at du har en eller flere af nedenstående kompetencer:

  • Viden om microservices arkitektur og erfaring med at udvikle microservices.
  • Erfaring med Frontend og/eller backend udvikling.
  • Erfaring og kærlighed til web udvikling og web arkitektur.
  • Lyst og mod til at arbejde i teams, og deltage i sociale aktiviteter omkring teamet.
  • Høj kvalitetssans og lyst til at lave gode gennemtænkte løsninger.
  • Kan holde humøret højt også når der er travlt.
  • Kendskab og tro på DevOps principper.

Praktik:

Teamet er placeret på Bankdatas kontor i Silkeborg. Spørgsmål kan rettes til Afdelingsleder Rune Lippert på rli@bankdata.dk eller 28 14 66 29.

Ansøgningsfrist 20. juni


Søg stilling


Bankdata
Bankdata er ejet af 8 pengeinstitutter og er med sine godt 800 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi tilbyder stor frihed i jobbet, personlige udviklingsmuligheder, en række personalemæssige goder og en løn, der matcher jobbet. Analyser viser, at vi har nogle af landets mest tilfredse medarbejdere, og du kan læse meget mere om, hvad nogle af dem siger om at arbejde hos Bankdata.