Studentermedhjælper til Kapitalmarkedsområdet, Bankdata Fredericia

Studerer du cand.merc. jur., HA jur. eller lign? Eller er du økonomistuderende og har interesse for jura? Så er det måske dig, vi søger.

Bankdata er ejet af 9 pengeinstitutter og er med sine godt 700 ansatte en af landets største IT-arbejdspladser. Vi oplever et stigende antal opgaver vedrørende kontrakter og compliance i forbindelse med brug af markedsdata til Kapitalmarkedsområdet. Vi søger derfor en studentermedhjælper, som har lyst til at få en masse erhvervserfaring og viden om IT- og finanssektoren.

Dine primære opgaver
Som studentermedhjælper vil dine primære arbejdsopgaver være at:

  • Være bindeled mellem Bankdata og dataleverandørerne i forbindelse med indgåelse af nye markedsdatakontrakter
  • Hjælpe pengeinstitutterne ift. indgåelse af nye fælles markedsdatakontrakter
  • Lave opfølgning på eksisterende markedsdatakontrakter
  • Deltage i analysearbejdet omkring prisudvikling og identifikation af besparelsespotentialer i udgiften til markedsdata

Du bliver en del af teamet Basis Kapitalmarked, hvor vi er 8 kolleger. Men du vil få berøring bredt i Bankdata samt hos vores pengeinstitutter.

Du får base på Bankdatas hovedkontor i Fredericia. Lokationen er nem at komme til både med privat og offentlig transport.

Om dig
Vi forestiller os, at:

  • Du studerer cand. merc. jur., HA jur. eller lignende. Alternativt er du økonomistuderende og har interesse for jura.
  • Du er vandt til at arbejde i Microsoft Office
  • Du arbejder problemfrit på engelsk og dansk både på skrift og i tale
  • Du vil arbejde 7-15 timer om ugen. Der er stor fleksibilitet ift. eksamensperioder mv.

Som person er du hurtig til at tilegne dig ny viden og forretningsforståelse. Du er udadvendt, god til at arbejde selvstændigt, og trives samtidig godt med samarbejde.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Helene Samuelsen på +45 7924 2483 eller forretningskonsulent Camilla Skovsbo Erichsen +45 7924 2553. Send din ansøgning og dit CV via nedenstående link – ansøgninger behandles løbende. Forventet tiltrædelse snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen