Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for arkitektur, strategi og IT

Vil du arbejde med IT-strategier, IT-arkitektur på alle niveauer fra forretning til teknologisk understøttelse samt ledelses- og statusrapportering? Så er du måske den ambitiøse og målrettede studentermedhjælper, vi søger til afdelingen Enterprise Arkitektur og Portfolio Management Office.

Få en central rolle
Som studentermedhjælper i Enterprise Arkitektur og Portfolio Management Office vil du være med til drive og sætte retningen for Bankdatas strategiske samarbejde med medlemsbankerne og eksekveringen i Bankdatas udviklingsorganisation. Samtidig får du en stor kontaktflade til hele Bankdatas organisation. Dine primære arbejdsopgaver bliver at:

  • Få struktureret teamets ansigt udadtil i Bankdata fællesskabet. F.eks. i form af at vedligeholde og opdatere vores intranet site.
  • Deltage i forskellige møder og fora for at fastholde beslutninger og planer for Enterprise Arkitektur området.
  • Medvirke til udvikling af diverse Enterprise Arkitektur begreber og værktøjer.
  • Interagere med arkitekter og udviklere i organisationen for at afklare behov for standarder, referencearkitektur o.lign.

Fagligt stærk med interesse for IT
Vi forventer, at du er på sidste år af bacheloren eller første år af kandidaten på en uddannelse inden for IT som fx cand.it, cand.polyt., cand.scient. i datalogi eller lignende. Derudover forventer vi, at du er:

  • Interesseret i IT-udvikling i den finansielle sektor
  • Ambitiøs og målrettet
  • Struktureret og evner at sætte komplekse sammenhænge i system
  • Familiær med Microsoft Office pakken, web content management systemer og evt. BI-værktøjer

Stillingen er på 10-15 timer om ugen med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder. Der er mulighed for fast arbejdssted i enten Fredericia eller Silkeborg.


Om Bankdata
Bankdata udvikler og leverer IT-løsninger til flere pengeinstitutter i Danmark. Vi er en af landets største IT-arbejdspladser med mere end 700 medarbejdere og kontorer i Fredericia, Silkeborg, Aarhus og Indien.

I Enterprise Arkitektur afdelingen driver vi det tværgående strategiske samarbejde i Bankdata fællesskabet, hvor vi sikrer synergi på tværs af organisationen indenfor IT-arkitektur.
 
Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Enterprise Arkitekt Henrik Vestervig Clausen på +45 7924 2929, hvc@bankdata.dk

Lyder jobbet som noget for dig? Så send din ansøgning, CV, seneste karakterer og eventuelt andet relevant materiale snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Søg stillingen