Ambitiøs studentermedhjælper med interesse for økonomi og it

Vil du arbejde med ledelses- og statusrapportering og bistå med udvikling af nye rapporteringsværktøjer? Vi søger en ambitiøs og målrettet studentermedhjælper til udviklingsprogrammet Optimering af Låneprocesser, der vil være med til drive projektets strategiske retning i samarbejde med medlemsbankerne.

Få en central rolle
I program kontoret for Optimering af Låneprocesser, der indgår i området Lån og Finansiering (LOF), driver vi Bankdatas strategiske samarbejde med gruppen af medlemsbanker, der prioriterer projektets strategiske initiativer i forhold til fælles softwareudvikling. Som studentermedhjælper får du et tæt samarbejde med hele program kontoret, hvor dine arbejdsopgaver bliver at:

  • Supportere den månedlige statusrapportering og ressourceplanlægning på tværs af hele udviklingsområdet Lån og Finansiering. 
  • Gennemføre ledelses- og statusrapportering på den samlede portefølje inden for udvik-lingsområdet Lån og Finansiering
  • Udvikle rapporteringsværktøjer i Excel, VBA, Power BI mm.

Du kommer til at få en central rolle i forhold til kvalitetssikring, optimering og effektivisering af rapporteringen, som danner grundlag for de strategiske beslutninger, der træffes i fællesskab med medlemsbankerne.

Fagligt stærk med interesse for it og økonomi
Vi forventer, at du er på sidste år af bacheloren eller første år af kandidaten på en uddannelse inden for enten IT eller økonomi som fx HA(it), cand.merc, cand.oecon, cand.scient.oecon, eller lignende, og at du er:

  • Interesseret i it-udvikling i den finansielle sektor
  • Ambitiøs og målrettet
  • Blandt de 10% bedste på dit studie
  • Superbruger af MS Excel og Power Point og har evt. kendskab til BI-værktøjer
  • Erfaren i VBA-programmering og har evt. kendskab til andre programmeringssprog

Aktiv medspiller med drive og gode samarbejdsevner
For os er dine sociale færdigheder lige så vigtige som dine faglige kompetencer. Som person er du selvstændig, engageret med et stort drive og kan håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer. Du har et godt humør og gode samarbejdsevner, så du kan fungere som en aktiv medspiller i teamet og området.

Da du kommer til at arbejde sammen med både interne og eksterne samarbejdspartnere, er det vigtigt, at du er imødekommende og god til at opbygge relationer.

Stillingen er på 10-15 timer om ugen, men kan varier i perioder, og med mulighed for fleksibilitet i forbindelse med eksamensperioder. Du vil have fast arbejdssted i Silkeborg, med mulighed for også at arbejde fra kontorerne i Aarhus og Fredericia.

Bankdata
Vi er en moderne it-virksomhed med over 700 medarbejdere, der arbejder for vores ejere bestående af 9 danske pengeinstitutter. Vi leverer den totale it-løsning: udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer, regnskabsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af pengeinstitutternes it-løsninger, så de altid er konkurrencedygtige og kan overholde den omfattende lovgivning i den finansielle sektor.

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Associate Program Manager Mads Ardahl Jørgensen på +45 7924 2206, mdj@bankdata.dk eller afdelingsleder Gitte Friis Kaalund på +45 7924 2698, gfk@bankdata.dk.

Hvis du synes jobbet lyder spændende, så send din ansøgning, CV, karakterer (fra gymnasial uddannelse og fremefter) og eventuelt andet materiale via linket nederst på denne side snarest muligt, da vi afholder samtaler løbende.

Søg stillingen