Tre-kvinder

Studentermedhjælpere med interesse for programstyring og delivery management

Her er muligheden for at kickstarte din karriere.

Du får lov til at arbejde med det, du læser om. Du kommer helt tæt på et stort agilt projekt, som skal skabe fremtidens kapitalmarkedsløsninger til bankerne. Og du samarbejder med fagligt dygtige delivery managers.

Til en hverdag fuld af projektledelse, forretningsforståelse og kommunikation søger vi lige nu 2 videbegærlige studentermedhjælpere, som vil opleve skabelsen af en stor teknisk løsning indefra.

Opbyg stærke kompetencer
Du træder ind i vores kapitalmarkedsprogram i Fredericia. Her supporterer og samarbejder du tæt med vores delivery managers på tværs af rigtig mange aktiviteter i en agil organisation.

Det betyder, at du får bred erfaring med delivery management, da du hjælper med at styre og dokumentere flere forskellige sideløbende aktiviteter i forskellige teams. Så her får du værktøjer, du kan bruge resten af dit arbejdsliv.

Konkret hjælper du bl.a. med at opdatere planer og regneark. Ligesom du laver mødereferater, oversætter dokumenter, beskriver procedurer og samarbejder på tværs af organisationen.

Alt det bruger du cirka 10-15 timer om ugen på, fordelt over 1-2 dage, men vi er selvfølgelig fleksible omkring eksamener og ferier. Til gengæld har du sikkert også lyst til at hjælpe lidt ekstra af og til.  

En del af en stor organisation
På programmet er vi omkring 100 mennesker. Vi arbejder på et 3-årigt program, der skal etablere fremtidens kapitalmarkedsløsning. Det skal lette alt fra bogføring til risikostyring. Alt det foregår i et internationalt miljø med meget samarbejde på tværs af Europa.

Udadvendt og samarbejdsstærk
For at lykkes har du evnerne og lysten til at arbejde med delivery management og alle de discipliner, der hører herunder. Samtidig synes du om at møde og samarbejde med mange forskellige mennesker, og du har modet til at navigere i en ret kompleks organisation. Du har ikke erfaringen, men du har drivet, og:

  • Du er studerende, og læser f.eks. cand.merc. information management, cand.it eller lignende
  • Du har styr på MS Word, Excel og gerne MS Project
  • Du kommunikerer fejlfrit på engelsk

Samtidig er du både resultatorienteret og god til at formulere dig. Og så glæder du dig til at komme i gang.

Vil du vide mere eller søge jobbet?
Hvis du vil vide mere om jobbet, kan du kontakte afdelingsleder Kirsten West på 79 24 24 65.
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne og holder samtaler løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg stillingen

Bankdata
Vi er en moderne IT-virksomhed med 700 medarbejdere, der er ejet af 11 danske pengeinstitutter, som også er vores kunder. Sammen planlægger og prioriterer vi vores arbejde, der består af totale IT-løsninger, herunder udvikling af net- og mobilbank, kredit- og rådgivningsværktøjer samt support og sikkerhed. Vores formål er at sikre en kontinuerlig udvikling og drift af IT-løsninger til vores kunder, så de altid er konkurrencedygtige i forhold til den øvrige finansielle sektor.

Medarbejderfordele

trekløver

Det er vigtigt for Bankdata at være en attraktiv arbejdsplads, hvor medarbejderne trives. Derfor tilbyder vi alle ansatte en lang række fordele og ekstra medarbejdertilbud.

Læs mere om medarbejderfordelene