Udvikler med lyst til drift og kundeservice på decentrale platforme

Motiveres du af driftsopgaver og kundebetjening?
Så inviterer vi dig inden for der, hvor tandhjulene får tingene til at rulle, når pengene skifter hænder. Her får du på én gang kendskab til kundernes betalingsløsninger og hele det bagvedliggende systemudviklingsarbejde. Det giver rig mulighed for fordybelse og at lære fra erfarne kolleger samtidig med, at du får kontakt til kunderne.

Du skal have lyst til:

  • at være en aktiv del af driften og fordybe dig i systemerne
  • at servicere vore kunder og altid give en god, faglig og saglig kundebetjening
  • en travl og alsidig hverdag sammen med teamet

…så er du måske lige den person vi står og mangler.

Vi er bindeleddet mellem system og kunder
På Bankdata arbejder vi agilt og har faste scrumteams. Du får arbejdssted i Fredericia, og bliver en del af Team Udland, hvor du bl.a. kommer til at arbejde i grænselandet mellem vores pengeinstitutter, vore decentrale Trade Finance-systemer, samt baggrunds-systemerne.

Når vores kunder henvender sig med spørgsmål og eventuelle fejl, reagerer du på kundehenvendelsen og løser fejlen i samarbejde med kunden og vores leverandører. Generelt får du et tæt samarbejde med vores leverandører, som også bistår dig, når du udvikler, vedligeholder og optimerer vores eksisterende systemer og processer.

Desuden har vores team en række af opgaver, som du bliver en del af. Det drejer sig bl.a. om:

  • Administration og vedligehold af vores Trade Finance-systemer
  • Udvikling, og i et begrænset omfang nyudvikling, af back-end løsninger for at sikre integrationen til vores Trade Finance-systemer

Erfaring med Java/COBOL og lysten til at arbejde med Linux servere
”Det er vigtigt, at du med det samme kan arbejde i et velfungerende agilt team, og at du trives med og er vant til Scrum. Du har lysten til at fordybe dig, men samtidig er det også vigtigt, at du har et godt service-gen, så du kan supportere på systemet. Du skal altså kombinere din systemudviklingserfaring med god kommunikation og teamwork,” forklarer Lars.

  • Du har en uddannelse inden for IT, fx som datamatiker, datalog eller IT-ingeniør.
  • Du har erfaring med Technical Excellence som fx pair programming, test-driven development eller refactoring.
  • Du har erfaring med Java og COBOL, ligesom du har erfaring med eller stor lyst til at arbejde med decentrale platforme (Linux-, Windows- og SQL-servere).
  • Du kan lide at begrave dig i dine opgaver, så du går helt i detaljen og skaber den bedste løsning for vore kunder.
  • Endelig deler du gerne din viden med dine kolleger – sparring bliver en stor del af din hverdag

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Christensen på 50462863. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Tiltrædelse er hurtigst muligt, og vi behandler ansøgninger løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen