Softwareudvikler til vores datateam

Kunne du tænke dig at blive en del af et stærkt Scrum-team i et af Danmarks største IT-udviklingshuse?
Og vil du være med til at sikre optimale Datawarehouse-løsninger, så vores kunder kan bruge deres data bedst muligt?

Så grib muligheden for at excellere og vise dit talent i en gennemført agil virksomhed!

Tag ansvar for databehandling
Bankdata er en IT-virksomhed, der leverer IT-løsninger til 9 danske pengeinstitutter. Som en del af vores datateam bliver du medansvarlig for behandlingen af pengeinstitutternes data i vores Datawarehouse. Vi sørger for kontinuerlig udvikling og drift af processer og flows med det mål at sikre korrekt data, som vores kunder nemt kan trække information ud af. 

Du optimerer og videreudvikler vores processer
Du får 12 kolleger i datateamet, hvoraf 6 er placeret i Indien og resten sidder sammen med dig på kontoret i Fredericia. Vi arbejder agilt efter Scrum-metoder og løser opgaver i mindre teams tilknyttet en Product Owner og en Scrum Master.

Som softwareudvikler arbejder du primært med udviklingssprogene SAS og SQL og i mindre grad andre udviklingssprog og teknologier, herunder mainframe. Du bliver inddraget i beslutningsprocessen og får dine egne ansvarsområder samt stor frihed i den tekniske opgaveløsning.

Du bruger det meste af din tid på udviklingsopgaver samt et mindre antal ad hoc-opgaver, hvis der fx er fejl på data, eller en kunde ikke kan få adgang til deres data.

Vi står bag hinanden og lykkes sammen
Du bliver en del af et stærkt, internationalt team med en ligelig fordeling af mænd og kvinder. Vi har høj anciennitet, og du vil altid kunne sparre med gode kolleger – som samtidig ser frem til, at du byder ind med dine idéer og viden.

 ”Vi er rigtigt gode til at rumme hinanden i teamet. Her er der plads til at være nysgerrig, og der er plads til at fejle. Vi står bag hinanden, og det giver en stærk holdånd,” fortæller Nanna Kirk Greve, Product Owner.

Ansvarsbevidst softwareudvikler
I Bankdata kan vi genkende talent, når vi ser det. Derfor er din erfaring ikke afgørende for os. Vigtigst er det, at du har energien og lysten til at være en del af et team og lære nyt. Derudover evner du at sætte dig ind i kundens behov og levere opgaver til tiden.

  • Du er uddannet datalog, cand.merc.it. eller datamatiker.
  • Du kan begå dig på engelsk i arbejdssammenhænge.
  • Det er en fordel, at du har erfaring med SAS og SQL – men vi lærer dig hurtigt op, hvis der er noget, du ikke kender til.

Interesseret?
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder for Datawarehouse Kim Løhde på tlf. 2925 1678 eller Product Owner Nanna Kirk Greve på tlf. 7924 2696.
 Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen