Bankdatas vision

Visionen er vores ledestjerner - det vi gerne vil opnå: Det er svaret på, hvad vi skal gøre, så Bankdata også eksisterer i fremtiden.
 

Bankdatas vision:

Effektiv og fleksibel
Vi vil matche pengeinstitutternes forretningsbehov og være rustet til at kunne rykke hurtigt, når der er behov for det. Vi vil være effektive og hurtige med vores leverancer, som skal være værdifulde og synlige for vores pengeinstitutter.

Værdiskabende i fællesskab
Vi er et produkt af fællesskabet med pengeinstitutterne og vil værne om det. Men vi vil også understøtte den individualitet, som vores pengeinstitutter har brug for. Vi vil sikre i både vores samarbejdsform og løsninger, at de kan udvikle sammen med os, ved siden af os og på toppen af os.

Holdbar og åben arkitektur
Vi vil levere systemer, der baserer sig på holdbare og åbne arkitekturer. Det betyder, at vi vil udvikle med en kvalitet, der gør vores systemer drifts- og forvaltningsvenlige. Samtidig skal vores systemer kunne integreres med andres systemer og udvikles hurtigt og effektivt.

Attraktiv arbejdsplads
Vi vil være en attraktiv arbejdsplads med en klar faglig profil og et stærkt fællesskab med engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, som er stolte af Bankdata.

Åben og lydhør samarbejdspartner
Vi vil synliggøre værdien af vores arbejde. Vores kunder, JN Data og andre leverandører skal opleve os som en åben og lydhør samarbejdspartner, der skaber synergi mellem it og forretning.

Mission

denne vej

Vores it-løsninger sikrer kunderne de bedste konkurrencevilkår.

Læs mere om vores mission

Værdier

Vores værdier afspejler den mentalitet, arbejdsmoral og kultur, der findes på Bankdata

Læs mere om værdierne

Kunder og ejere

Danmarkskort

Bankdata er ejet af 11 danske pengeinstitutter, som får leveret alt det it, de har brug for til at drive en konkurrence-
dygtig bank.

Se listen over kunder