2. og 4. plads til IT-talenter fra Bankdata

Version2 kårer hvert år talenter, som har markeret og præsteret, i IT-branchen. I år blev to ansatte fra Bankdata inkluderet i listen. Det gælder Daniel Milo Farkner og Shawn Sørensen.

Tillykke til Daniel Milo Farkner, der fik 2. plads som Årets it-talent og til Shawn Sørensen, der fik 4. plads som Årets it-projektleder i Version2s kåring.

Til awardshowet blev Milo spurgt: Hvad ser du mest frem til at lære i det kommende år?

”Indenfor kritisk it-infrastruktur er nøglen til succes løbende opdatering og uddannelse. Det er ikke nok at kende truslerne, du skal havde forståelse for, hvordan truslerne kan udnyttes - hvis ikke du forstår din modstander, kan du ikke beskytte dig mod dem. I den finansielle sektor nytter det ikke noget kun at have kendskab til sidste års trusler. Kampen mod it-kriminelle er et våbenkapløb. Det er vores opgave at finde alle sårbarhederne. Så dén udfordring ser jeg meget frem til”

Her er uddrag af, hvad fagjuryen lagde vægt på i kåringen af talenterne: Daniel Milo Farkner, Senior Software Developer, har på blot 1,5 år hos Bankdata leveret imponerende resultater inden for infrastruktur. Han har imponerende tekniske færdigheder og evner at forstå komplekse problemstillinger og omsætte dem til konkret software, hvor kvaliteten er i top.

Shawn David Døring Sørensen, Senior Delivery Manager. Som en fantastisk dygtig kommunikator ligger Shawns projektlederevner helt ud over det sædvanlige. Han har bl.a. over de seneste to år været en stor drivkraft på kapitalmarkedsprogrammets leverancer, hvor han med sikker hånd har faciliteret processer med op til 100 deltagere i ti forskellige teams. Han er utroligt dygtig til at sammensætte de rette kræfter på projekter og vælge nye tekniske værktøjer, for at sikre en bedre tværgående teamplanlægning og -koordinering.