bankdata logo

Udviklingskontor i Aarhus er åbnet

Onsdag d. 24. august åbnede Bankdatas nye udviklingskontor i Danmarks største it- og innovationsmiljø i it-byen Katrinebjerg ved Aarhus Universitet.

Det sker for at rekruttere blandt de bedste i it-miljøerne og gøre Bankdata kendt som en attraktiv arbejdsplads blandt de studerende. Samtidig er formålet at ruste Bankdata til de kommende års øgede udviklingspres, den hastigt voksende teknologiske udvikling og konkurrencen om de dygtigste medarbejdere.

”Bankdata er en moderne finansiel it-virksomhed. Vores vigtigste råstof er dygtige medarbejdere, samtidig er it i dag en afgørende faktor for vores kunder og deres forretning. Det betyder, at Bankdata skal være dér, hvor vi kan finde de bedste folk til fremtiden”, siger viceadministrerende direktør i Bankdata Claus Hjort Bjerre.

To teams er klar
I det nye kontor står de to teams; Team Automatisering fra Kreditområdet og Team Netbank Privat fra området Digitale Brugere klar til at skabe et stærkt udviklingskontor. Hvert team består af erfarne Bankdata-medarbejdere, to nyansatte og en product owner fra Jyske Bank.

I første omgang drejer indsatsen sig om en stor udvikling af yderligere samarbejder med universitet for at sikre Bankdata endnu bedre rekrutteringsmuligheder i universitetsmiljøet.

”Bankdata er med sine 700 medarbejdere fordelt på to udviklingshuse i Fredericia og Silkeborg en af de største it-arbejdspladser i Jylland. Derfor er det også helt naturligt, at vi skal have en stærk tilstedeværelse i it- og universitetsmiljøet omkring Aarhus”, forklarer Claus Hjort Bjerre.