Bankdata scorer hattrick

For tredje år i træk er Bankdata blevet kåret som årets mest attraktive arbejdsplads blandt landets datacentraler. ”Passion skaber en fantastisk atmosfære” siger Administrerende Direktør, Claus Hjort Bjerre.

Det fremgår i dag af rapporten ’Medarbejderimage 2018’, at Bankdata for tredje år i træk er blevet kåret som den mest attraktive arbejdsplads i kategorien ’Datacentraler’.

Rapporten er udarbejdet af FinansWatch og tager udgangspunkt i målinger udført af analysehuset Wilke, som har bedt nuværende og tidligere ansatte samt øvrige ansatte i sektoren, der angiver at kende noget til Bankdata, om deres opfattelse af datacentralen som arbejdsplads.
Resultatet af målingen viser, at Bankdata for tredje år i træk står på sejrsskamlen og kåres som den mest attraktive arbejdsplads i kategorien.

Bankdata kommer ind på en førsteplads med en score på 69,5 ud af 100 point.

Bankdatas administrerende direktør, Claus Hjort Bjerre, mener, at medarbejdernes passion og den tætte relation til de ni medlemsbanker er nøglen til succesen:

"Det er arbejdet med de løsninger, vi laver til vores pengeinstitutter. Vi har et rigtig tæt og godt samarbejde," siger Claus og fortsætter:

"Vi gør et stort nummer ud af at være meget ude hos vores medlemmer. Vores medarbejdere er rigtig tit ude i de pengeinstitutter, vi laver løsninger til. Det giver en faglig respekt og et godt sammenhold," siger han.

Du kan læse mere om analysen og kåringen her: https://finanswatch.dk/secure/Finansnyt/article11036265.ece