Virtuelt billede af hænder

Bankdata etablerer sig i it-miljøet omkring Århus Universitet

Bankdata etablerer sig nu i et mindre udviklingskontor i Danmarks største it- og innovationsmiljø i it-byen Katrinebjerg ved Århus Universitet. Det sker for at ruste Bankdata til de kommende års øgede udviklingspres, den hastigt voksende teknologiske udvikling og konkurrencen om de dygtigste medarbejdere.

”Bankdata er en moderne finansiel it-virksomhed. Vores vigtigste råstof er dygtige medarbejdere, samtidig er it i dag en afgørende faktor for vores kunder og deres forretning. Det betyder, at Bankdata skal være dér, hvor vi kan finde de bedste folk til fremtiden,” siger viceadministrerende direktør i Bankdata Claus Hjort Bjerre.

Bankdata leverer it-løsninger til 11 danske banker, som også ejer virksomheden. Bankdata udvikler al den it, en moderne bank har brug for, lige fra mobil- og netbank, kredit- og rådgivningsværktøjer til interne systemer til bankerne. Hovedkontoret ligger i Fredericia, men ca. 300 af de 700 medarbejdere sidder i et nyetableret udviklingshus i Silkeborg.

Naturligt med en stærk tilstedeværelse
Formålet med at etablere sig i Danmarks største it- og innovationsmiljø omkring Katrinebjerg er at rekruttere blandt de bedste i it-miljøerne, gøre Bankdata kendt som en attraktiv arbejdsplads blandt de studerende og i kredsene omkring universitet.

”Bankdata er med sine 700 medarbejdere fordelt på to udviklingshuse i Fredericia og Silkeborg en af de største it-arbejdspladser i Jylland. Derfor er det også helt naturligt, at vi skal have en stærk tilstedeværelse i it- og universitetsmiljøet omring Århus,” konkluderer Claus Hjort Bjerre.

”Vi forventer os meget af det miljø, der er omkring de små innovative virksomheder, de øvrige store etablerede it-virksomheder med udviklings-satellitter og hele universitetsmiljøet. Det vil generere in put og inspiration både ind og ud af Bankdata, og så vil vi kunne trække på den talentmasse, der er afgørende for vores kunders succes,” siger Claus Hjort Bjerre.