Kvinde med mini-computer og forbrugsoverblik

Bedre net- og mobilbank med nyt samarbejde

Bankdata har indledt et samarbejde med islandske Meniga om levering af Personal Finance Management-løsninger (PFM) til deres selvbetjeningsprodukter. De første funktioner blev lanceret lige før årsskiftet, og det betyder bedre net- og mobilbank for kunderne i de 11 pengeinstitutter, som Bankdata er it-leverandør til.

Bankdata har valgt at samarbejde med Meniga, der er Europas førende leverandør af Personal Finance software, for at styrke den digitale platform og for at højne brugeroplevelsen i selvbetjeningsløsningerne. Blandt andet tilbydes nu automatisk kategorisering af posteringer, grafisk forbrugsoverblik og smarte søge- og filtreringsmuligheder. Formålet er at gøre det lettere for kunderne at administrere deres personlige økonomi.

Samarbejdet med Meniga understøtter Bankdatas ønske om at levere selvbetjeningsløsninger i verdensklasse, der på én gang er innovative, sikre og pålidelige, og som efterkommer brugernes efterspørgsel og behov. Denne første lancering er kun begyndelsen. Bankdata og Meniga vil løbende udvide løsningen med flere muligheder for at give kunderne det bedste overblik over deres økonomi.

”Vi er glade for at kunne tilbyde en af de førende PFM-løsninger i vores produkter. Det er i tråd med vores strategi om at gøre vores løsninger bedre og mere personlige,” siger Thomas Dalsgaard, leder af Virtuel Bank Udvikling hos Bankdata. ”Samarbejdet med Meniga fungerer godt, og deres PFM-løsning spiller en vigtig rolle i vores fremtidige digitale strategi. Det er et partnerskab, som vi forventer vil give endnu mere værdi i fremtiden, da vi sigter efter at levere nogle af de bedste selvbetjeningsprodukter i Danmark.”

”Menigas mission er at hjælpe pengeinstitutter med at gøre deres selvbetjeningsløsninger innovative, personlige og nemme at bruge, og vi er stolte af, at vi kan støtte Bankdata i opbygningen af deres fremtidige digitale selvbetjeningsplatform,” siger Georg Ludviksson, medstifter og CEO hos Meniga. ”Vi er meget imponerede over Bankdatas tekniske know-how, professionelle projektudførelse og deres ambitiøse mål om at lave en netbank, hvor brugeroplevelsen kommer i første række.”

Bankdatas beslutning om at købe PFM-løsninger hos Meniga er et led i en bredere strategi om at styrke produktpaletten gennem partnerskaber med stærke, innovative og specialiserede leverandører.

Om Meniga

Meniga blev grundlagt i 2009 og er Europas førende leverandør af white-label Personal Finance Management (PFM) og næste generation af netbanksløsninger med over 25 millioner net- og mobilbankbrugere fordelt i 16 lande. Menigas prisvindende løsninger hjælper pengeinstitutter verden over med at forbedre brugeroplevelsen inden for net- og mobilbank gennem innovative løsninger designet til at give kunderne bedre forståelse og engagement i deres økonomi. Meniga blev tildelt prisen ”Best of Show” i 2011, 2013 og 2015 til Finovate Europe, som er en af Europas mest prestigefyldte konferencer for finansiel teknologi. Meniga har kontorer i Reykjavik, Stockholm og London.