IT-Company Rank 2018

Torsdag d. 6. december 2018 blev Bankdata kåret som branchevinder i kategorien ’Finans’, da Version2 og Mediehuset Ingeniøren offentliggjorde dette års resultat af analysen ’IT-Company Rank 2018’.

 

I alt indgik 50 it-virksomheder i analysen, hvoraf 11 kategoriserede sig som Finans.

 

Analysen er baseret på 1.276 besvarelser fra it-professionelle, og den belyser, hvor gode forudsætninger Bankdata, og de øvrige deltagende virksomheder i analysen har for at tiltrække it-professionelle medarbejdere. Respondenterne har vurderet hver virksomhed ud fra en K-A-K analyse, som indeholder tre parametre: Kendskab, appel og karakteristika.

 

Bankdatas Direktør for Kultur & kompetencer, Mette Marie Buhl, siger: ”Jeg er glad og stolt af kåringen som branchevinder i kategorien Finans, i dette års IT-Company Rank analyse. Vi har de seneste år arbejdet meget strategisk med vores employer branding indsats, og det arbejde bærer især frugt, når it-specialister vurderer os så flot i analyser som denne”.

 

Hun tillægger dog også Bankdatas medarbejdere en stor del af fortjenesten, ” Vi har nu ved flere lejligheder vist, at vi har gode forudsætninger for at tiltrække dygtige og kvalificerede it-specialister. Ikke blot i kåringer som denne, men også via ambitionsniveauet blandt vores medarbejdere og kvaliteten på vores leverancer til vores medlemsbanker. Alt tyder på, at vi har de bedste kandidater i branchen her i Bankdata”.
Samtidig blev Danmarks 3 største it-talenter kåret.

 

Billedetekst: Annette Ernst Lüdeking (i midten) modtager prisen på vegne af Bankdata.

 

Læs mere om analysen her: http://www.e-pages.dk/ming/89/