Bankdata støtter IT-Camp for piger

55 piger i alderen 16-19 år bruger i denne uge deres efterårsferie på at blive klogere på programmering, ny digital teknologi og design, når de deltager i Aarhus Universitets IT-Camp for piger onsdag-fredag. 

Pigerne bliver introduceret til alle aspekterne i uddannelserne Datalogi og IT Produktudvikling igennem forelæsninger, workshops, rollemodeller og virksomhedsbesøg. 

IT Camp for piger arrangeres af frivillige studerende fra Aarhus Universitet (AU) og sponsoreres af erhvervslivet – heriblandt Bankdata, som er hovedsponsor på campen.

”Den indsats som AU gør for at få flere kvinder til at vælge en it-uddannelse, gennem events som ’IT-Camp for piger’ er utrolig vigtig for at erhvervslivet i sidste ende har en bred kandidatskare at vælge imellem. Det bedste mix for Bankdata er at have begge køn repræsenteret med halvt af hver i virksomheden – der er vi ikke nu. Vi er derfor med på campen for at støtte det tætte samarbejde mellem gymnasierne, universitetet og erhvervslivet. Vi tropper op med kvindelige, nyuddannede ansatte, der kan fortælle gymnasiepigerne, at der er højt til loftet i arbejdslivet hos en finansiel it-virksomhed som Bankdata – og at hverdagen her er udfordrende og spændende.” siger Mette Marie Buhl, Direktør for Kultur & Kompetencer i Bankdata.

Vi ser frem til at møde de engagerede, unge kvinder i Aarhus.

Har du lyst til at vide mere om IT-Camp for piger?
Gå til campens website her: https://itcamp.dk/