Bankdata er højdespringer på liste over landets mest attraktive arbejdspladser

Bankdata er igen i år blandt landets mest eftertragtede arbejdspladser.

7.904 respondenter har svaret på, hvilke virksomheder de helst vil arbejde for. I kategorien IT tager Bankdata et stort spring op til plads nummer 23. Sidste år var Bankdata på listen for første gang og det med en 46. plads. Dermed tager Bankdata det største spring af alle virksomheder, der også var på listen sidste år.

”Vi må jo efterhånden nok erkende, at vi for alvor er kommet på radaren. Jeg synes da også, at resultatet er berettiget. Vi bygger nogle af de mest avancerede it-løsninger, som bliver brugt af millioner af mennesker, og som er kritiske for, at samfundet fungerer,” siger Mette Marie Buhl, som er direktør for HR, Kommunikation og Strategi i Bankdata.

Det er den internationale employer branding-virksomhed Universum, der står bag undersøgelsen, der anses som den mest troværdige af sin slags.

Fagligt fællesskab er afgørende i talentjagt

It-branchen er hårdt ramt af mangel på arbejdskraft. Derfor arbejder Bankdata da også med at fortælle omverden om, hvad virksomheden tilbyder medarbejderne. 

”Vi har et stærkt fagligt fællesskab med nogle af landets dygtigste udviklere, forretningskonsulenter, sikkerhedseksperter og it-arkitekter. Det er ikke usædvanligt, at vores medarbejdere bliver inviteret og fløjet til Silicon Valley for at tale om vores arbejde,” siger Mette Marie Buhl.

I 2021 forventer Bankdata at ansætte op mod 200 nye medarbejdere.