Bankdata højdespringer i ny imagemåling

I år oplever Bankdata den største fremgang i Finanswatch’ årlige undersøgelse af medarbejdertilfredshed i finanssektoren. Bankdata ligger nu side om side med undersøgelsens etter.

 

Mere cloud, en ny udviklingsplatform, fokus på API’er og en struktureret arbejde med UX og brugerrejsen bonner ud i ny medarbejderundersøgelse. I hvert fald oplever Bankdata den største fremgang i ny imagemåling, som udgives af Finanswatch og analysefirmaet Wilke

 

"Vi er meget stolte af, ydmyge og glade for fremgangen. Det er jo selvsagt vigtigt, at vi har medarbejdere, der er glade for at gå på arbejde, og som føler, at det er fedt at være en del af vores fortælling," siger Mette Marie Buhl, direktør for HR, kommunikation og strategi i Bankdata.

 

Målingen er baseret på svar fra tidligere og nuværende medarbejdere, samt personer, som har et generelt kendskab til virksomheden. I alt har 5.000 respondenter deltaget i undersøgelsen, der udgives årligt.

 

”Det skader jo heller ikke, at svarene også kommer fra tidligere medarbejder og branchen generelt. Det tyder jo på, at vi gør noget rigtigt,” udtaler hun.

 

Ifølge Finanswatch scorer Bankdata nu 70,8 på en skala, der går fra 0-100. Det er kun 0,1 point fra at tangere førstepladsen. Undersøgelsen er baseret på otte spørgsmål, hvoraf Bankdata scorer højest på syv.

 

Læs hele artiklen og mere om undersøgelsen her. https://finanswatch.dk/Finansnyt/Pengeinstitutter/article12691271.ece