Bankdata udvider i Aarhus for at sikre rekruttering af fremtidens it-talenter

Bankdatas aarhusianske kontor har så stor tilslutning, at IT-virksomheden udvider kontoret til det dobbelte. Dermed råder Bankdata samlet over 90 kontorpladser i INCUBA, som Bankdata blandt andet deler med Microsoft, Chainalysis, Concordium og en række andre IT-virksomheder.

”Jeg har været en del af Aarhus-kontoret siden august 2020, og jeg synes, det er et rigtig dejlig sted at arbejde. Der er god stemning, meget socialt og gerne fredagsøl, når corona tillader det,” fortæller Frederik Jerløv-Troelsen, der udvikler it-løsninger til boligområdet.

Bankdata åbnede udviklingskontoret i 2016. Kontoret ligger centralt i IT-byen Katrinebjerg, hvor Aarhus Universitet har centreret al sin IT-forskning og -uddannelse. Og det er blandt andet den lette adgang til de bedste IT- og tech-eksperter i Danmark, der gør Aarhus og INCUBA så attraktiv for Bankdata.

”Faktisk ville vi gerne udvide yderligere, men pladsmangel bremser det ønske. Hver gang en virksomhed forlader bygningen, har vi stået parate til at overtage pladserne,” fortæller Esben Kolind Laustrup, der er administrerende direktør i Bankdata.

Danmarks IT-mekka vokser
For at imødekomme netop den udfordring planlægger INCUBA Katrinebjerg en udvidelse af de eksisterende 12.000 kvm til i alt 22.000 kvm.

”Det er vigtigt for INCUBA at tiltrække virksomheder, som kan være med til at fremme innovationen og udviklingen inden for IT. Det, at vi har Bankdata i vores community, bidrager til, at forskningen og de innovative ideer og startups helt bogstaveligt møder erhvervslivet. Bankdatas tilstedeværelse i INCUBA sikrer desuden, at flere får øjnene op for de mange muligheder, som IT-uddannelserne på Aarhus Universitet giver,” udtaler Mai Louise Agerskov, CEO i INCUBA A/S.

De cirka 20.000 studerende, forskere, medarbejdere og virksomheder på Katrinebjerg gør bydelen til et IT-kraftcenter, som grundet et unikt studie- og forskningsmiljø scorer højt på internationale ranglister og også tiltrækker adskillige udenlandske studerende.

For yderligere kommentarer:
Bankdata
Adm. Direktør Esben Kolind Laustrup
+45 3040 8888 / esl@bankdata.dk

INCUBA A/S
Adm. Direktør Mai Louise Agerskov, INCUBA
+45 4177 0144 / mla@incuba.dk

Om Bankdata
Bankdata er en af Danmarks største IT-virksomheder med +800 medarbejdere fordelt på kontorer i Fredericia, Silkeborg og Aarhus. Virksomhedens IT-løsninger bruges af 7.500 bankmedarbejdere, 1,6 mio. danskere og 187.000 virksomheder.

Om INCUBA A/S
INCUBA er Danmarks førende forskerpark inden for it/tech, cleantech og lifescience med godt 200 virksomheder fordelt på tre lokationer i Aarhus. INCUBA Katrinebjerg ligger ved Aarhus Universitets datalogi- og it-uddannelser. INCUBA Katrinebjerg er hjemsted for de bedste virksomheder inden for it, og er kendt for at være en del af Danmarks allerbedste udviklingsmiljø inden for it. Læs mere på www.incuba.dk.