Digitaliseringschef fra Bankdata på forsiden af Computerworld

I denne måned er Peter Bering, chef for Digitalisering i Bankdata, på forsiden af Computerworld. Her fortæller han, hvordan han og teamet arbejder med nye teknologier og ikke mindst, hvordan de afgør om en ny idé er penge værd.

Peter Berings afdeling skal udfordre den traditionelle tænkning i Bankdata og medlemsbankerne og dermed finde ud af, hvilke områder som Bankdatas ejere skal satse på i fremtiden. I afdelingen udforsker teamet nye grænser i tæt samarbejde med medlemsbankerne, fintech-virksomheder og de forskellige afdelinger i Bankdata.

Afdelingen udfører eksperimenter, hvor man tester nye teknologiske muligheder på konkrete problemstillinger i pengeinstitutterne. Det kunne eksempelvis være stemmestyring og kundeservice eller kunstig intelligens og anti-hvidvask.

"Vores opdrag er at være i opposition til det eksisterende og traditionelle. Vi skal flytte en dagsorden. Men det er ikke os, der skal prioritere, hvad der skal laves – vi skal teste idéer, der ofte er præget af en høj grad af usikkerhed. Vi skal syreteste dem, lave det hurtigt og simpelt og få det ud i virkeligheden," siger Peter Bering i artiklen. 

Læs hele artiklen i den trykte udgave af magasinet eller på Computerworld.dk.