Fageksperter deler viden med it-studerende

Hvorfor skal du vælge Bankdata som din fremtidige arbejdsplads, og hvad kan vi tilbyde dig? Det er noget af det, vi vil forsøge at svare dig på, når vi i løbet af foråret afholder karrieremesser for it-studerende.

 

Bankdatas fundament og forretninger er baseret på og afhænger af dygtige it-folk, og de findes på mange af landets forskellige it-uddannelser. Formålet med messerne er nemlig at skabe dialog og bygge en relation til de studerende.

 

Det handler om at finde frem til fremtidige profiler til Bankdata. Herunder at få skabt kendskab og nysgerrighed omkring Bankdata. Ved karrieremesserne kan vi komme tæt på hinanden, så formatet synes jeg giver værdi,” fortæller Thomas Højmark Grønbæk, afdelingsleder i Bankdata

 

Thomas Højmark er en af fageksperterne og repræsentanterne for Bankdata i forhold til karrieremesserne, og han skal give de studerende kendskab til det team, som de potentielt kan havne i. Han svarer desuden konkret på spørgsmål i forhold til mulige praktikforløb for de studerende hos Bankdata eller vedrørende Bankdata i det hele taget.

 

Stor vægt på samarbejde med de studerende

 

Bankdata samarbejder med Syddansk Universitet, Aalborg Universitet, Århus Universitet og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Fælles for alle uddannelsessteder er, at de ligger i forskellige byer, hvilket giver mulighed for at møde flest mulige studerende fra forskellige it-uddannelser.

 

”Vi vil gerne nå ud til bredere profiler af it-studerende, hvilket er datamatikere, software udviklere, dataloger og software ingienøre – eller Scrum Master herunder it-ledelse,” fortæller Thomas Højmark Grønbæk.

 

Oversigt over dagene

 

Den første karrieremesse er allerede blevet afholdt nemlig en online UCL praktik- og karrieredag d. 3 marts. Thomas Højmark Grønbæk stod for programmet.

 

Det næste event i rækken er et it-job event, der bliver afholdt fra Aalborg Universitet d. 11 marts. Software Developer Andreas Engedal står for dagens program.

 

Der bliver også afholdt to PP-dage i d. 12 marts i Katrinebjerg i Århus og d. 21. april ved Syddansk Universitet i Odense. Afdelingsleder André Steensen er med i Århus og afdelingsleder Helene Samuelsen er med i Odense.

 

Til sidst afholdes to it-job fairs d. 8 april i Odense og d. 15 april i Aalborg. Senior Software Developer Alexander Kotschenreuther styrer dagen i Odense og Senior Software Developer Thomas Kærgaard i Aalborg.

 

Alle arrangementer foregår online.


Bankdata kort fortalt


Hvis du er nysgerrig på Bankdata som virksomhed, og hvad den kan tilbyde som arbejdsplads, kan du se denne korte video ved hjælp af linket her