LinkedIn: Bankdata er blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Ifølge LinkedIn er Bankdata i selskab med sværvægtere som LEGO, IBM og Novo Nordisk, når det gælder mulighed for at gøre karriere.

Det sociale medie for erhverv og karriere, LinkedIn, har netop offentliggjort en top 25-liste over de danske virksomheder, hvor medarbejderne har de bedste muligheder for at udvikle deres karriere. Listen baserer sig på de unikke data, som LinkedIn har fra både ansatte og virksomheder.

Blandt store brands
Bankdata er i fornemt selskab, da listen fortrinsvist udgøres af store, velkendte brands som LEGO, IBM og Novo Nordisk. Bankdatas direktør for HR, Kommunikation & Strategi, Mette Marie Buhl, er glad for resultatet og siger:

“Vi arbejder målrettet på at tiltrække og fastholde dygtige folk fra især it-branchen. Det gør vi ved at sikre, at et job i Bankdata er lig med spændende udfordringer, gode muligheder for at gøre karriere og ikke mindst mulighed for at udvikle sine kompetencer undervejs. LinkedIns liste siger, at vi lykkes med det arbejde. Samtidig sætter den os i et super godt selskab. Det kan jeg kun være glad for.”

Sådan er listen blevet til
Listen er dannet på baggrund af indsigt i følgende kategorier med indflydelse på karrieren: Muligheden for at blive forfremmet, kompetenceudvikling, virksomhedens evne til at fastholde medarbejdere, chance for at blive kontaktet af rekrutteringskonsulenter, samhørighed i virksomheden, kønsfordeling og medarbejdernes uddannelse.

Bankdata er nummer 24 på listen, der toppes af Novo Nordisk og LEGO Koncernen.

Læs mere

Du kan se hele listen og læse om LinkedIns metode til rangordning af virksomhederne her.