Ny blog til it-faglige har set dagens lys

Anna Knudsen er software developer hos Bankdata i afdelingen Kort & Indenlandske Betalinger og har netop skrevet sin første tekniske blogpost ”Spring JPA – say goodbye to SQL and boilerplate code in your Java application” som en begynderguide til dem, der gerne vil være mere fortrolige med Spring JPA.

 

”Jeg kunne selv godt have brugt en guide, da jeg gik i gang med at lære de her teknologier og hvordan de spiller sammen. Nu tænkte jeg, at chancen var her for at videndele og hjælpe andre,” siger hun.

 

Der er mange dygtige it-faglige eksperter hos Bankdata og Anna Knudsen er videbegærlig og hele tiden klar på at teste nye teknologier. Selvom vi har mange kvinder ansat hos Bankdata i forhold til gennemsnittet i branchen, så mener hun, at det er ekstra vigtigt at give kvindelige tekniske eksperter en stemme:

 

”Jeg synes det er vigtigt, at de mange kvinder, der har stort viden på de it-tekniske områder, deler ud af deres viden og får en stemme i debatten. Derfor ser jeg det her som en oplagt chance for at bidrage. Jeg håber, at det kan inspirere flere kvinder til at stå frem og være tydelige indenfor it-faget.”

 

​Blogindlægget er netop publiceret på den globale techblog platform Medium.com i samarbejde med Destination Aarhus. Læs med og giv Anna et like her http://bit.ly/35FGJg2  


Du kan også læse it-faglige indlæg fra de andre medlemmer af Destination Aarhus netværket.

Stay tuned for det næste indlæg, som kommer i uge 8...