Tre medarbejdere fra Bankdata højt placeret i IT-talent kåring


”Det er første gang, Bankdata indstiller kandidater til kåringen af Årets IT-talent, og jeg er stolt af at være på hold med Rasmus, Mads og Ann-Dorte, som hver især går forrest og inspirerer andre – både inden for og uden for Bankdata. Deres placeringer er fuldt fortjent. At Bankdata formår at have vindere i tre ud af tre kategorier viser lidt om, hvilke faglige fyrtårne, vi har på holdet. Man kan ikke undervurdere værdien af at have dygtige folk ansat, for hvor godtfolk er, kommer godtfolk til, ” fortæller Esben Kolind Laustrup, Adm. Direktør i Bankdata.  

 

Bankdata huser nogle af landets dygtigste IT-professionelle. Tre medarbejdere er løbet med en 1.,2. og 10. plads i den årlige IT-talent kåring som foretages af IT-mediet Version2.  

 

Det er Rasmus Bach Krabbe som løb med førstepladsen i kategorien årets IT-udvikler, Mads Ardahl Jørgensen som fik andenpladsen i årets IT-projektleder og til sidst Ann-Dorte Fladkjær Nielsen, som stak af med tiendepladsen i kategorien årets IT-konsulent.  

 

Det er første gang, at Bankdata indstiller medarbejdere til prisen, som består af tre kategorier: årets IT-udvikler, IT-projektleder og IT-konsulent. Ifølge Version2 er kåringens formål at kaste lys over nogle af landets dygtigste IT-professionelle. For Bankdata er det vigtige i kåringen at skabe inspiration og stolthed hos egne medarbejdere.  

 

Hvem er talenterne?  

Ann-Dorte Fladkjær Nielsen, Lead Consultant, har 25 års erfaring og brænder for sit arbejde med strategisk udvikling. Ann-Dorte beskriver sig selv som en all in or nothing-type, der ikke går halvhjertet ind i en opgave. Det genkender Anne Hougaard, afdelingsleder hos Bankdata

 

”Ann-Dorte er et energibundt af dimensioner. Hun er passioneret, energisk og emmer af professionalisme. ”  

 

Mads Ardahl Jørgensens har et særligt forhold til Bankdata. Han begyndte som studentermedhjælper og sidder i dag som Program Manager i Lån og Finansiering, hvor han er samarbejdspartner på visionen for de strategiske målsætninger og er ansvarlig for et årligt budget på 100 millioner kroner.  Mads Ardahl er meget resultatorienteret, hvilket han bruger i sit daglige arbejde i Bankdata. Hvorfor han er endt i Finans og IT-verdenen, har han et enkelt svar på:  

 

”Jeg vil gøre forskel for vores banker og deres kunder, ” fortæller han.  

 

Rasmus Bach Krabbe er årets højdespringer med en førsteplads i kategorien årets IT-udvikler. Han er uddannet datalog, er ansat som Lead Technologist og arbejder i Digitalisering. Det handler om, hvad der rører sig i den teknologiske verden, og om det potentielt kan passe ind i Bankdata.  

 

I følge Rasmus er håndværket i programmering specielt interessant: 

 

”At jeg kan arbejde med et konkret problem, finde den rigtige abstraktion eller arkitektur, og hvor det også er nemt at teste og vedligeholde, ” fortæller han.  

 

I et menneskeligt perspektiv, giver det også mening for Rasmus, at få andre mennesker til at blive bedre.  

 

”Jeg aldrig oplevet, at folk ikke kan. Det er snarere et spørgsmål om at støtte, give værktøjerne og have tiltro, ” påpeger han.  

 

Pæne ord fra bankerne 

Version2, Ingeniøren og Teknologiens Jobfinder har nedsat en jury, som skal afgøre hvilket talent, der skal modtage prisen. Det afgøres blandt andet på baggrund af en motiveret begrundelse, som er baseret på udtalelser fra nøglepersoner i medlemsbankerne.  

Peter Schleidt som er direktionsmedlem i Jyske Bank har sat nogle ord på præcis, hvilken karakter Ann-Dorte Fladkjær Nielsen er på sit arbejde: 


”Som facilitator er Ann-Dorte godt forberedt, god til at køre processen og bidrager selv med input. Hun er positiv og god til at få parterne til at blive enige. Vi udvikler meget på, hvordan man forbedrer med 10-20 procent. Online Først er en radikal anderledes strategi, vi har vedtaget, og det har Ann-Dorte en væsentlig andel i,” siger han.  


Carsten Laustsen, områdedirektør i Jyske Bank, har sat nogle ord på, hvem Mads Ardahl Jørgensen er:  

 

”Mads er en troværdig person, der er resultatorienteret og dedikeret til at løse opgaven bedst muligt. Han er god til at få afdækket en udfordring og besluttet, hvilken vej vi går. Han sørger for et godt flow omkring styregruppemøderne – er omhyggelig med materialet, som sendes ud, og god til at følge op på, hvad der blev aftalt. Det er med til at skabe en merværdi for os. Han er et projektleder-talent, og det er spændende at følge hans udvikling. ” 

 

For Rasmus Bach Krabbe, Kim Alster Glimberg, Chief Arkitekt hos Alm. Brand Bank, der udtaler: 

 

”Rasmus forstår vores problemstilling, før han ser begrænsninger, og han har givet os håbet tilbage på et projekt, hvor processen ellers var gået død. Rasmus er god at sparre med og kender niveauet, man diskuterer på, og det har gjort, at jeg opfatter Bankdata og dermed Rasmus som en sparringspartner frem for en leverandør. ” 


Jury  

Dette års fagjury består af: 

  • Annette Schiøtt Jensen, Selvstændig i karriererådgivning samt coaching af studerende, specialister og ledere, People Advice 
  • Annie Stahel, IT-chef, Danmarks Statistik 
  • Peter Leth, områdedirektør for ledelse, karriere og kompetence, Ingeniørforeningen, IDA 
  • Sara Juhl, Direktør, Bloom 
  • Thomas Fabricius-Bjerre, CTO, Unitel A/S 
  • Erik David Johnson, Principal AI Specialist, Delegate 
  • Anne Dorte Bach, Projektleder & DPO, Magenta 
  • Dennis Roi Hansen, Head of Intelligence & Audience, Teknologiens Mediehus 

 

Læs mere om It-kåringen her